Lancyr rechtsbijstandverzekering ‘Best getest’!

Met trots mogen wij meedelen dat de Lancyr Rechtsbijstandverzekering als ’Beste uit de test’ is gekomen van de Consumentenbond. Met een 7,8 scoort Lancyr uitstekend op prijs en kwaliteit.

Onze Rechtsbijstandverzekering scoort zo goed dankzij de combinatie van:

 • Scherpste premie per losse module en per willekeurige combinatie van modules;
 • Vrije keuze uit losse modules;
 • Elke module heeft een uitgebreide dekking;
 • Geen eigen risico;
 • Geen franchise (minimaal schadebedrag);
 • Maximum verzekerd bedrag € 30.000;
 • Vrije advocaatkeuze óók max. € 30.000.

Een van de belangrijkste voordelen van de Lancyr Rechtsbijstandverzekering is het feit dat de verschillende modules los afgesloten kunnen worden. U bepaalt dus zelf welke onderdelen u wilt verzekeren en daardoor blijft de premie extra laag. Een ander groot voordeel is dat de Lancyr Rechtsbijstandverzekering geen wachttijd kent, in tegenstelling tot enkele andere verzekeraars die een wachttijd van 3 tot 6 maanden hanteren. Wachttijd is een beginperiode waarin u nog geen claims mag indienen.

Bekijk hier de volledige testuitslag

Lees ook ons artikel over de verschillen tussen Rechtsbijstand Verkeer als module op de losse rechtsbijstandverzekering of aanvullend op uw autoverzekering.

Rechtsbijstandverzekering modules van Lancyr

Op de Lancyr Rechtsbijstandverzekering pagina kunt u meer informatie vinden over de verschillende modules en de uitgebreide polisvoorwaarden.  U kunt op die pagina ook direct uw premie berekenen en online afsluiten*. Bij diverse verzekeraars bent u verplicht om meerdere modules tegelijk af te sluiten, dit is bij Lancyr niet nodig. U kunt kiezen uit de volgende modules:

 • Verkeer
 • Wonen
 • Consument
 • Werk & Inkomen
 • Belasting & Vermogen
 • Mediation bij echtscheiding

* Heeft u al andere verzekeringen bij Lancyr? Dan kunt u wel vast uw premie berekenen, maar neem even contact op om  deze verzekering bij te sluiten in uw bestaande pakket. U profiteert dan extra omdat u slechts een keer pakketbeheerkosten betaalt!

Juridische helpdesk

Heeft u een juridische vraag? Ook dan kunt u bij Lancyr terecht. Wij hebben namelijk voor al onze rechtsbijstand klanten een gratis juridische helpdesk waar u onbeperkt advies kunt inwinnen.

De Lancyr juridische helpdesk wordt bemand door onafhankelijke, deskundige juristen die u kunnen helpen bij het bepalen van uw juridische positie, bij het beoordelen van de haalbaarheid van uw kwestie en bij het geven van advies over een eventuele vervolg actie.

Uw rechtsbijstandverzekering oversluiten

Heeft u momenteel een rechtsbijstandverzekering bij een andere verzekeraar lopen en wilt u hem oversluiten naar een Lancyr Rechtsbijstandverzekering? Dat kan, let er dan wel op dat de ingangsdatum gelijk loopt met de opzegtermijn van uw oude verzekering. Het opzeggen van uw oude verzekering moet u ook zelf doen.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Ron Schulte Fischedick

Ron Schulte Fischedick

088 - 020 4525

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer .