De Lancyr beste Rechtsbijstandverzekering scoort op voorwaarden én prijs een 5-sterren rating van MoneyView.

Met trots kunnen wij meedelen dat Lancyr de beste rechtsbijstandverzekering aanbiedt in de markt met een maximale 5-sterren rating op voor voorwaarden en prijs! Bekijk hier de volledige testuitslag.

De beste rechtsbijstandverzekering 2017/2018

In navolging van de award ‘Beste uit de test’ van de Consumentenbond volgt nu de beoordeling van MoneyView. MoneyView, het onafhankelijke onderzoeks- en benchmarkinstituut voor financiële dienstverleners, heeft van rechtsbijstandverzekeringen de jaarlijkse ProductRating opgesteld. Vijf sterren voor de prijsstelling én vijf sterren voor voorwaarden zijn er voor de beste rechtsbijstandverzekering van Lancyr!

Beste rechtsbijstandverzekering op prijs en voorwaarden

Onze Rechtsbijstandverzekering scoort zo goed dankzij de combinatie van de volgende factoren:

 • Scherpste premie per losse module en per willekeurige combinatie van modules;
 • Iedere module heeft de meest uitgebreide dekking;
 • Vrije keuze uit alle losse modules;
 • Geen eigen risico;
 • Geen franchise (minimaal schadebedrag);
 • Geen wachttijden;
 • Maximum verzekerd bedrag € 30.000;
 • Vrije advocaatkeuze óók max. € 30.000.

Lancyr Rechtsbijstandverzekering

Op de Lancyr Rechtsbijstandverzekering pagina kunt u meer informatie vinden over de verschillende modules en de uitgebreide polisvoorwaarden.  U kunt op die pagina ook direct uw premie berekenen en online afsluiten*. Bij diverse verzekeraars bent u verplicht om meerdere modules tegelijk af te sluiten, dit is bij Lancyr niet nodig. Mede door deze keuzevrijheid is de Lancyr Rechtsbijstandverzekering de beste rechtsbijstandverzekering. U kunt kiezen uit de volgende modules:

 • Verkeer
 • Wonen
 • Consument
 • Werk & Inkomen
 • Belasting & Vermogen
 • Mediation bij echtscheiding

* Heeft u al andere verzekeringen bij Lancyr? Dan kunt u wel uw premie berekenen, maar neem dan even contact op om deze verzekering bij te sluiten in uw bestaande pakket. U profiteert dan vanwege de extra staffelkorting in het pakket en omdat u slechts een keer pakketbeheerkosten betaalt!

Gratis juridische helpdesk bij Lancyr

Heeft u een juridische vraag? Ook dan kunt u bij Lancyr terecht. Wij hebben namelijk voor al onze rechtsbijstand klanten een gratis juridische helpdesk waar u onbeperkt advies kunt inwinnen.

De Lancyr juridische helpdesk wordt bemand door onafhankelijke, deskundige juristen die u kunnen helpen bij het bepalen van uw juridische positie, bij het beoordelen van de haalbaarheid van uw kwestie en bij het geven van advies over een eventuele vervolg actie.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Raoul Schansman

Raoul Schansman

088 - 020 4525

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer .