Verplichte AOV 220 euro per maand

De verplichte AOV voor ZZP’ers komt er, is in diverse media te lezen. Hoe en wanneer precies, dat wordt nu uitgewerkt. We hebben de feiten voor je op een rij gezet, en bieden gelijk alvast een oplossing zodat jouw verplichte AOV straks zo goedkoop mogelijk is!

Hoe ziet de verplichte AOV er straks uit?

Het lijkt erop dat de verplichte AOV via het UWV gaat lopen en (maximaal) 220 euro per maand gaat kosten, voor een (minimale) dekking van € 1.650 bruto per maand. De standaard UWV AOV heeft een wachttijd van een jaar. Een minimale dekking dus, voor een maximale prijs.

Goedkoper uit dankzij de opt-out

Gelukkig wordt er ruimte gegeven voor een “opt-out”. Als je kunt laten zien dat je zelf je AOV goed geregeld hebt, hoef je de UWV verzekering niet af te sluiten. Een van de keuzes die je zelf mag maken, heeft betrekking op de wachttijd van de AOV.

Wat voor verschil maakt de wachttijd van mijn AOV?

Wat houdt wachttijd in?
Wachttijd is de tijd die je zelf moet overbruggen voordat de verzekering begint uit te keren.

Een kortere wachttijd betekent een hogere premie voor je AOV, een langere wachttijd betekent een lagere premie.

Voor de verplichte AOV heb je straks de keuze tussen een wachttijd van 6 maanden, 1 jaar of 2 jaar. Maak je geen keuze, dan wordt de wachttijd automatisch 1 jaar.

Stel dat je de wachttijd van de verplichte AOV zo lang mogelijk laat zijn dan krijg je dus een zo laag mogelijke premie voor de AOV. Datbetekent wel dat je de eerste twee jaar ziekte zelf, of op een andere manier zou moeten overbruggen. Voor veel ondernemers is 2 jaar opvangen niet haalbaar. En dat is precies waar Lancyr Crowdsurance voor in het leven is geroepen!

Verplichte AOVOverbrug 2 jaar wachttijd van de verplichte AOV met Lancyr Crowdsurance

Sinds kort bieden wij een flexibel alternatief om de eerste twee jaar ziekte te overbruggen. Speciaal voor ondernemers bij Lancyr, en tegen zeer lage kosten: Lancyr Crowdsurance.

Hoe werkt het?

Lancyr Crowdsurance heeft wat weg van een Broodfonds, maar dan zonder de verplichte bijeenkomsten. Via een zogenaamd crowdsurance platform vormen we een netwerk van ondernemers die elkaar helpen bij ziekte. Het werkt heel eenvoudig.

Word je ziek, dan ontvang je vanuit de groep ​​​​​een vast bedrag per maand gedurende de eerste 2 jaar ziekte. Het is geen verzekering, de kosten zijn minimaal en je betaalt daarnaast alleen als een ondernemer uit het netwerk onverhoopt ziek is.

Inschrijving gestart – korting voor Lancyr relaties

Korting voor jou: Speciaal voor ondernemende Lancyr relaties een korting ter waarde van 90 euro!

Geen verzekering: Lancyr Crowdsurance is geen verzekering. Het is een netwerk van ondernemers die via dit platform met elkaar worden verbonden.

Binnen 5 minuten geregeld: Sluit je aan bij het platform van Lancyr Crowdsurance. Binnen 5 minuten is jouw deelname geregistreerd en heb je een inkomen bij ziekte geregeld.

Ken je nog meer ondernemers waar dit interessant voor zou kunnen zijn? Stuur ze ook naar lancyr.nl/crowdsurance! Er zit geen maximaal aantal aan onze ondernemersgroep.

Verplichte AOV 220 euro per maand
Beoordeel deze pagina

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Lancyr Verzekeringexperts

Lancyr Verzekeringexperts

088 - 020 4525

Lancyr is een landelijk netwerk van meer dan 100 financieel specialisten. Neem contact op met een de financieel adviseurs bij u in de buurt voor persoonlijk advies over verzekeringen, hypotheken en andere financiele vragen.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer .