Lancyr ZZP servicepakket: onderzoeksresultaten

Een paar weken geleden hebben we onderzoek laten doen onder onze Lancyr ZZP relaties  naar de behoefte aan een Lancyr ZZP servicepakket. De basis van dit servicepakket hebben wij achter de schermen ontwikkeld, en we wilden graag toetsen welke diensten door de ZZP’ers zelf als het meest gewenst en nuttig worden beschouwd.

Een aantal services springt er bij het onderzoek duidelijk uit als zeer gewenst en positief. Met alle feedback uit dit onderzoek zullen we het Lancyr ZZP serviecpakket verder uitwerken om later dit jaar te presenteren en op te nemen in onze dienstverlening.

Ondervraagden willen kortingen voor extra verzekeringen

Een aantal services in het pakket biedt kortingen voor extra verzekeringen. Hier werd zeer positief op gereageerd door bijna alle ondervraagden (90,6%), en het merendeel van de ondervraagden gaf ook aan geïnteresseerd te zijn in het afsluiten of oversluiten van verzekeringen via het servicepakket als dat voordeel zou opleveren.

Ook het aanbieden van een extra schadevrij jaar (kortingstrede) op de zakelijke autoverzekering werd positief ontvangen. (75,6%)

Natuurlijk werd het ook door de overgrote meerderheid (94,2%) positief bevonden dat binnen het nieuwe servicepakket geen beheerskosten a € 3,75 per incasso betaald hoeven te worden.

Gratis ongevallenverzekering verkeer

Een ander serviceaanbod betreft een gratis ongevallenverzekering verkeer die € 10.000,- uitkeert bij blijvende invaliditeit en € 25.000,- bij overlijden ten gevolge van een ongeval in het verkeer. Ook op deze service werd door een overtuigende meerderheid positief gereageerd (78,5%).

Gratis juridische helpdesk voor ondernemers

Even een casus tegen iemand kunnen aanhouden als ondernemer kan heel waardevol zijn. Dat blijkt ook uit de respons van de ondervraagden. Maar liefst 89,2% zou zeer geholpen zijn met deze dienst binnen het Lancyr ZZP Servicepakket.

Gratis verhaalservice en één aanspreekpunt

Op de vraag of Lancyr een gratis verhaalservice zal opnemen in het servicepakket kunnen we ook kort zijn: 85,5 % vindt dit een service die iets toevoegt. Iemand heeft een schade veroorzaakt aan jouw bezittingen, Lancyr verhaalt dit voor je.

Het hebben van één aanspreekpunt voor alle zakelijke verzekeringen vindt 84,1% een fijne service om in het servicepakket te hebben.

Lancyr Crowdsurance voor dekking tijdens eerste 2 jaar ziekte / arbeidsongeschiktheid: € 90,- korting op inschrijfkosten.

Een vrij nieuw initiatief van Lancyr samen met SharePeople is Lancyr Crowdsurance, waarmee ondernemers op een eenvoudige en goedkope manier een inkomensvoorziening kunnen regelen voor de eerste twee jaar ziekte / arbeidsongeschiktheid. Voor ondernemers die verzekerd zijn bij Lancyr bieden we € 90,- korting.

Ook dit initiatief werd door maar liefst 73,3% als interessant bestempeld.

Onbekend maakt onbemind

Bij een aantal andere services zagen we dat er met minder enthousiasme op werd gereageerd. Dit had vooral betrekking op services rondom nieuwe initiatieven, apps en breder financieel advies. Een factor die meeweegt in dit resultaat zou de onbekendheid van de voordelen en functionaliteiten van deze diensten en apps kunnen zijn.

Services zoals een financiële gezondheids-app, een verkeersveiligheid-app en iDIN werden op dit moment nog niet gezien als interessante toevoegingen aan het servicepakket.

Ook vermoeden we dat er een onbekendheid is met ons zusterbedrijf FDC Financieel Planners & Adviseurs. Korting op financieel advies bij FDC en het nieuwe crowdfunding initiatief FDC Funding kwamen (nog) niet naar boven als interessante diensten binnen het servicepakket.

Aan een aantal van deze diensten zullen wij de komende tijd nog wat extra aandacht geven om de bekendheid te vergroten. Een aantal andere diensten zullen afvallen in het servicepakket.

Complimenten voor klantvriendelijkheid Lancyr

De slotvragen van het onderzoek over het Lancyr ZZP Servicepakket gingen over het huidige serviceniveau, deskundigheid en klantvriendelijkheid. Lancyr scoorde op alle vragen boven de 98% tevredenheid.

Dat is natuurlijk goed nieuws en een mooi compliment aan ons zakelijke serviceteam. Dank u wel!

Samenstelling Lancyr ZZP servicepakket

Wij willen alle ondervraagden hartelijk danken voor deelname aan dit onderzoek. De antwoorden geven ons een helder beeld van de meest gewilde services voor het Lancyr ZZP Servicepakket en welke diensten nog eens onder de loep genomen moeten worden.

Meer weten?

Wilt u nu al meer weten over één of meerdere van de aangeboden diensten? Neem gerust contact op met ons Lancyr ZZP Serviceteam, we helpen je graag verder.

Lancyr ZZP servicepakket: onderzoeksresultaten
Aantal stemmen: 1 Gemiddelde score: 5

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Lancyr Verzekeringexperts

Lancyr Verzekeringexperts

Lancyr is een landelijk netwerk van meer dan 100 financieel specialisten. Neem contact op met een de financieel adviseurs bij u in de buurt voor persoonlijk advies over verzekeringen, hypotheken en andere financiele vragen.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer .