Over ons

Wie is Lancyr?

Lancyr Lancyr is opgericht in 1999. Lancyr is een landelijk netwerk van meer dan 100 financieel specialisten. Ruim 80.000 verzekerden maken al jaren tevreden gebruik van onze service. Bij Lancyr kunt u snel en makkelijk online verzekeringen vergelijken en sluiten, maar ook in uw regio terecht als u behoefte heeft aan persoonlijk advies voor verzekeringen en financieel advies.

Deskundig & ervaren

Het team van deskundigen staat dagelijks voor u klaar bij de selectie en keuze van een verzekeringspolis en staan u bij in het geval van een schade. Wij streven ernaar uw schade zo snel mogelijk afgewikkeld te krijgen door de betrokken verzekeraars. Heeft u suggesties of ideeën waarmee onze service en productenaanbod beter kan? Dan kunt u ons tippen via info@lancyr.nl. Alvast dank voor de moeite.

Uw belang staat voorop

Wij hebben geen enkele verplichting of productieafspraak met een aanbieder van verzekeringen. Wij zijn dus vrij om te adviseren wat wij het beste voor u vinden!

Op het gebied van schadeverzekeringen werken wij samen ons zusterbedrijf Het Nederlands Volmachtbedrijf (HNVB) in Tilburg. HNVB heeft van 18 verzekeraars volmachten om direct verzekeringen op te maken en schades te behandelen. Via deze samenwerking kunnen wij u extra voordeel bieden, daarom proberen wij uw verzekeringsverzoeken altijd eerst daar onder te brengen.
Als blijkt dat de verzekeringsproducten van HNVB niet passend of niet mogelijk zijn, kunnen wij alternatieven onderzoeken en -indien mogelijk- aanbieden.

Goed om te weten:
Via de volmachten van HNVB kunnen wij in 93% van de gevallen tot een top 3 aanbod komen in vergelijking met de concurrenten (betreft ons totaalaanbod in de Lancyr A t/m Z Pakketten voor Privé, ZZP, MKB en VVE).

Loyale relatie voordelen

De korte lijnen en intensieve samenwerking met HNVB leiden tot veel voordelen voor onze relaties. Een hoge klanttevredenheid en de beschikking over eigen schadebehandelaars zijn de eerste belangrijke om daarvan te noemen.

Ook profiteert u van extra services die wij samen hebben ontwikkeld en gevat in het ‘Lancyr A t/m Z Pakket’. Voorbeelden hiervan zijn de Juridische Helpdesk, Lancyr Alarmservice, Lancyr Spoedservice Wonen en een kosteloze ongevallendekking voor het gehele gezin.

Voor loyale relaties met meer polissen in het A t/m Z Pakket bieden we korting. Alle volmacht verzekeringen kunnen in dit pakket gecombineerd worden (dus van meerdere maatschappijen) en de korting op uw totale premie loopt dan op tot maximaal 15% korting op uw totale verzekeringspremie.

Lancyr Huismerk

Als wij vinden dat producten nog beter kunnen, maken wij zelf hier een huismerk van (i.s.m. HNVB). Dit heet het Lancyr huismerk.

Er worden veel budget premie/producten aangeboden met naar onze mening slechte voorwaarden en hogere afschrijvingspercentages. Deze premies zijn veelal goedkoop, maar op het moment van de waarheid als u een schade heeft komt u bedrogen uit. Producten die Lancyr aanbiedt hebben minimaal een 7 in de consumentenbond-waardering, zodat u weet dat u goed verzekerd bent ingeval van schade.

Of u nu een polis of meerdere polissen heeft verzekerd via Lancyr, ons streven is dat u goed verzekerd bent in geval van schade. Als wij vinden dat de dekking van uw polis beter moet, zullen wij u gevraagd en ongevraagd suggesties doen om dit product te verbeteren.

Beleid en beloning

AFM & Kifid
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op het gedrag van de Nederlandse financiële markten, ons AFM vergunningsnummer is: 12014012. Wij zijn ook aangesloten bij Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) onder vergunningsnummer: 300.009660.

Wet op het financieel toezicht (Wft)
De Wet op het Financieel Toezicht (Wft) op 1 januari 2007 in werking getreden. Op grond van deze wet zijn wij verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een (financiële) overeenkomst/opdracht tot dienstverlening een vergelijkingskaart te verstrekken voor advies over en bemiddeling in producten die onder het provisieverbod vallen.

Klik hier voor onze vergelijkingskaart.

Beloningsbeleid Lancyr
Het beleid van onze onderneming is gericht op de lange termijn relatie met en belangen van onze klanten. Om dit te realiseren is het van belang dat wij beschikken over goed gekwalificeerde en betrokken medewerkers.

Ons beloningsbeleid is zodanig ingericht dat het bijdraagt aan het bevorderen, aantrekken en behouden van de juiste medewerkers. Daarnaast is ons beloningsbeleid zodanig ingericht dat het aandacht voor de duurzaamheidsrisico’s van beleggingsproducten bevorderd. Wij zorgen ervoor dat onze medewerkers niet worden geprikkeld door de beloning tot het onzorgvuldig behandelen van klanten. Daarom ontvangen onze medewerkers uitsluitend een vast salaris. Afhankelijk van de bedrijfsresultaten en het functioneren van de medewerker bestaat de mogelijkheid om een 13e maand uit te keren.

In boekjaar 2023 is geen variabele beloning uitgekeerd.
De overige bepaling van artikel 1:120 lid 2 Wft is niet op onze onderneming van toepassing.

Over ons
Aantal stemmen: 129 Gemiddelde score: 3.1