Over ons

Wie is Lancyr?

Lancyr Lancyr is opgericht in 1999. Lancyr is een landelijk netwerk van meer dan 100 financieel specialisten. Ruim 80.000 verzekerden maken al jaren tevreden gebruik van onze service. Bij Lancyr kunt u snel en makkelijk online verzekeringen vergelijken en sluiten, maar ook in uw regio terecht als u behoefte heeft aan persoonlijk advies voor verzekeringen en financieel advies.

Deskundig & ervaren

Het team van deskundigen staat dagelijks voor u klaar bij de selectie en keuze van een verzekeringspolis en staan u bij in het geval van een schade. Wij streven ernaar uw schade zo snel mogelijk afgewikkeld te krijgen door de betrokken verzekeraars. Heeft u suggesties of ideeën waarmee onze service en productenaanbod beter kan? Dan kunt u ons tippen via info@lancyr.nl. Alvast dank voor de moeite.

Onafhankelijk & objectief

Lancyr is onafhankelijk en objectief. Wij zijn geen onderdeel van een verzekeringsmaatschappij of bank. Wij vergelijken objectief d.m.v. geavanceerde software verzekeringsproducten. Producten met een hoge prijs/kwaliteit beoordeling in de consumentenbond, moneyview en rolls nemen wij op in onze volmacht. Ons zusterbedrijf Het Nederlands Volmachtbedrijf gevestigd in Tilburg, heeft van 12 grote Nederlandse verzekeraars volmachten om direct verzekeringen op te maken en schades te behandelen. Hierdoor kunnen wij sneller handelen ingeval van schade en beter onderhandelen voor een lagere premie voor u.

Lancyr Huismerk

Als wij vinden dat producten nog beter kunnen, maken wij zelf hier een huismerk van. Dit heet het Lancyr huismerk. Er worden veel budget premie/producten aangeboden met naar onze mening slechte voorwaarden en hogere afschrijvingspercentages. Deze premie zijn veelal goedkoop, maar op het moment van de waarheid als u een schade heeft komt u bedrogen uit. Producten die Lancyr aanbiedt hebben minimaal een 7 in de consumentenbond-waardering, zodat u weet dat u goed verzekerd bent ingeval van schade. Of u nu 1 polis of meerdere polis heeft verzekerd via Lancyr, ons streven is dat u goed verzekerd bent ingeval van schade. Als wij vinden dat de dekking van uw polis beter moet, zullen wij u gevraagd en ongevraagd suggesties doen om dit product te verbeteren.

Loyale relatie voordelen

Voor loyale relaties met meer polissen gelden kortingen. Dit kan via een verzekeringspakketkorting en via een abonnement. Met een verzekeringsabonnement krijgt u 15% korting op uw schadeverzekeringen en 9% op uw zorgverzekering. Pakketkorting is afhankelijk van de maatschappij waar u de verzekeringen heeft ondergebracht. Het Lancyr A t/m Z pakket is een verzekeringspakket waarbij u voor 12 maatschappijen alle verzekeringen in 1 pakket kunt verzamelen en maximaal 15% korting kunt realiseren.

AFM & Kifid
De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt toezicht op het gedrag van de Nederlandse financiële markten, ons AFM vergunningsnummer is: 12014012. Wij zijn ook aangesloten bij Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid) onder vergunningsnummer: 300.009637.

Wet op het financieel toezicht (Wft)
De Wft is op 1 januari 2007 inwerking getreden. Deze wet regelt het toezicht op de financiële sector in Nederland. In de dienstenwijzer vindt u de werkwijze van Lancyr Verzekeringen. Op grond van deze wet zijn wij ook verplicht u voorafgaand aan de totstandkoming van een (financiële) overeenkomst/opdracht tot dienstverlening het Dienstverleningsdocument (DVD) te verstrekken. Klik hier als u deze wilt inzien.

 

Over ons
Aantal stemmen: 87 Gemiddelde score: 3.4