Al uw verzekeringen in één pakket – vraag nu aan

Elk jaar ontvangt u een nieuw aanbod van uw zorgverzekering. Maar waarom niet van al uw schadeverzekeringen? Dat is echt de moeite waard. Zowel omdat er elk jaar nieuwe verzekeringstarieven en -producten beschikbaar zijn, als omdat uw wensen en situatie continu wijzigen.

Maar daar hoeft u niet zelf aan te denken, dan doen we graag voor u!

Binnen het A t/m Z Pakket combineren wij voor u verzekeringen van veel verschillende verzekeraars in één pakket. Zodat u één overzicht heeft en één premie en aanspreekpunt. Bovendien vergelijken we elk jaar opnieuw het aanbod op de markt en doen u een nieuw verzekeringsvoorstel als dat goedkoper is of beter bij u past. Dat noemen wij pas slim verzekerd.

Nieuwe vergelijker bijna klaar. Meld u nu vast aan!

Wij ontwikkelen momenteel een nieuwe vergelijker om ons gehele aanbod schadeverzekeringen snel en eenvoudig online te kunnen aanbieden. Het A t/m Z Pakket met daarin meerdere belangrijke verzekeringen zoals inboedel, opstal en rechtsbijstand wordt hiermee binnen 10 minuten online afsluitbaar.

Om deze vergelijker te testen en verbeteren, zoeken we relaties die hun verzekeringen willen laten doorlichten om misschien over te sluiten. We halen uw gegevens dan door deze vergelijker en laten daarnaast ook onze verzekeringsexperts handmatig een pakket voor u samenstellen. Zo kunnen we kijken hoe we de vergelijker nog kunnen verbeteren.

U krijgt hoe dan ook het beste en voordeligste aanbod voor uw situatie, gedubbelcheckt door onze verzekeringsexperts!

 

Het verzekeringsaanbod blijft natuurlijk vrijblijvend! U bepaalt zelf of u het pakket wilt sluiten, en of u nog aanpassingen wilt aan wat onze experts u aanbieden.

..

Al uw verzekeringen in één pakket – vraag nu aan
Beoordeel deze pagina

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Lancyr Verzekeringexperts

Lancyr Verzekeringexperts

Lancyr is een landelijk netwerk van meer dan 100 financieel specialisten. Neem contact op met een de financieel adviseurs bij u in de buurt voor persoonlijk advies over verzekeringen, hypotheken en andere financiele vragen.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer .