Benut overwaarde op de woning

Veel woningeigenaren hebben overwaarde, door de gestegen prijzen op de woningmarkt over de laatste paar jaar (tot 2023). Weet u of u overwaarde heeft? En hoeveel?

Bij verkoop van de huidige woning wordt uit de opbrengst eerst de hypotheek afgelost. Als u daarna nog geld overhoudt, is er sprake van overwaarde. Ook als u uw huis niet wilt verkopen, kunt u de overwaarde hebben en gebruiken.

U kunt dit op veel manieren benutten. Om uw woning te verbeteren of verduurzamen, om uw maandlasten te verlagen of om financiële ruimte te creëren voor uzelf. Bijvoorbeeld voor een andere grote aankoop.

Advies op maat

Financieel advies is maatwerk. Onze adviseurs helpen u graag verder. Samen bekijken we uw situatie en uw wensen, en adviseren (onafhankelijk van banken en hypothekers!) de beste financiële producten voor uw toekomst.

Maak direct een afspraakpersoonlijk advies op maat

Andere interessante artikelen over dit onderwerp:

Benut overwaarde op de woning
Beoordeel deze pagina

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

FDC Financieel Planners & Adviseurs

FDC Financieel Planners & Adviseurs

088 020 4520

FDC en Lancyr zijn zusterbedrijven. Als financieel specialist leveren wij maatwerk op het gebied van hypotheken. Ook voor uw complete financiële planning kunt u rekenen op de de expertise van FDC. Om tot een goed onderbouwde keuze te komen besteden wij veel aandacht aan uw persoonlijke situatie. Uw wensen en omstandigheden vormen het uitgangspunt van elke berekening. Bij ons bent u verzekerd van objectief, deskundig en persoonlijk advies.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer .