Aansprakelijkheidsverzekering

Waarom een Aansprakelijkheidsverzekering?

Een Aansprakelijkheidsverzekering gebruikt u in situaties waarin ‘sorry’ zeggen niet meer voldoende is… Als uw kind een bal door de ruit van de school trapt bijvoorbeeld. Of als uw hond de pas aangelegde tuin van de buren helemaal overhoop haalt. In zulke situaties neemt onze aansprakelijkheidsverzekering u veel werk én financiële zorgen uit handen.

Met onze aansprakelijkheidsverzekering bent u in principe verzekerd voor alle schade die u, een van uw gezinsleden en / of uw huisdier onbedoeld bij een ander aanrichten. Omdat aansprakelijkheid niet altijd eenvoudig is vast te stellen, is het verstandig altijd zo snel mogelijk uw adviseur van Lancyr in te schakelen. Wij kunnen u direct van deskundig advies voorzien en het regelen van u overnemen.

Uw A t/m Z Pakket

Uw aansprakelijkheidsverzekering maakt onderdeel uit van het A t/m Z Verzekeringspakket. Wilt u ook andere verzekeringen voordelig afsluiten? Selecteer deze verzekeringen, vergelijk het beste aanbod en voeg deze toe aan uw A t/m Z Verzekeringspakket. In dit pakket selecteert u per verzekering de beste verzekeraar voor uw situatie. U profiteert ook van aantrekkelijke kortingen op uw verzekeringspremies. Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger de korting. Deze korting loopt op tot maar liefst 15%. Lees meer over alle voordelen van het A t/m Z Verzekeringspakket.

Verzekeringskaart

Op de verzekeringskaart kunt u terugvinden wat wel en niet gedekt is door deze verzekering.
De verzekeringskaart voor dit product is hier te vinden.

Bereken uw voordeel en sluit direct uw aansprakelijkheidsverzekering af.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Lancyr Serviceteam

Lancyr Serviceteam

Lancyr is een landelijk netwerk van meer dan 100 financieel specialisten. Neem contact op met een de financieel adviseurs bij u in de buurt voor persoonlijk advies over verzekeringen, hypotheken en andere financiele vragen.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer .