Uw vakantiegeld besteden aan uw auto

Wat zijn uw plannen?

——–

Onze tips voor uw auto

autoWilt u een nieuwe auto kopen dan is het fijn dat er vakantiegeld, belastinggeld en/of een bonusuitkering wordt uitgekeerd. Dit kan u net het extra zetje geven om de auto te kopen. Of net die klasse hoger of jaartje nieuwere auto te kunnen betalen. Om u op (de) weg te helpen, hebben wij hieronder een selectie gemaakt van nuttige tips en artikelen.

Een auto kopen

U wilt de euro’s die u uitgeeft aan een nieuwe auto goed besteden. Hoe vindt u tussen het enorme aanbod aan nieuwe en tweedehands auto’s de auto waar u jaren mee vooruit kunt? U wilt tenslotte geen miskoop doen. Vandaar dat wij u een beetje helpen met ons artikel:

Een auto kopen 5 Tips als u een nieuwe auto koopt

Een autoverzekering afsluiten

Heeft u uw auto gekocht? Dan zult u uw auto ook moeten verzekeren. Uw auto moet minimaal WA verzekerd zijn. Doet u dit niet dan kunt u niet de weg op met uw auto. Er zijn verschillende soorten dekkingen waaruit u kunt kiezen. Om u te helpen hebben wij een aantal tips voor u op een rijtje gezet. Komt u er nog niet uit? U kunt altijd contact met ons opnemen!

Een auto kopen 10 Tips bij een autoverzekering afsluiten

Een handige checklist

Bij het auto kopen zijn er een hoop zaken waar u op moet letten. Of u nu ervaring heeft of voor het eerst een auto koopt, een checklist die u helpt met het vinden van de juiste auto en autoverzekering is fijn om bij de hand te hebben. U kunt hier  de ‘Nieuwe auto checklist’ downloaden.

Een auto kopen Nieuwe auto checklist

 

Wij hopen op veel veilige kilometers in uw nieuwe auto. Heeft u  nog meer vragen op het gebied van autoverzekeringen? U kunt altijd contact met ons opnemen.

 

Uw vakantiegeld besteden aan uw auto
Beoordeel deze pagina