Wanneer moet ik pechhulp onderweg meeverzekeren?

Het Lancyr huismerk biedt dekking voor pech onderweg. Heeft u interesse om deze bij uw autoverzekering te sluiten? Bekijk hier de dekking en premie.

Een aantal verzekeraars biedt een module pechhulp onderweg aan. Handig, voor als u met pech onderweg komt te staan. Normaal gesproken krijgt u als u deze module heeft gekozen hulp bij pech onderweg door een hulpdienst en zo nodig vervangend vervoer. Vaak is er een mogelijkheid om de dekking uit te breiden naar pechhulp Binnenland en Buitenland, mocht u regelmatig met uw auto de grens over gaan.

Let bij pech / schade altijd op de voorgeschreven schaderegeling. Zorg dat u de juiste garage kiest (aangesloten bij Schadegarant), zodat u geen eigen risico hoeft te betalen! Ook als u onderweg pech heeft, kunt u zorgen dat uw auto naar een juist gecertificeerde garage wordt gebracht.

Wanneer is pechhulp onderweg niet nodig en wanneer wel?

Als u zelf al een abonnement heeft voor pechhulp onderweg bijvoorbeeld bij ANWB of Routemobiel dan is het overbodig om bij uw autoverzekering de module pechhulp onderweg af te sluiten. U bent hier dan tenslotte al voor verzekerd.

Heeft u geen abonnement voor pechhulp bij ANWB, Routemobiel of een andere partij, dan kunt u overwegen de module pechhulp mee te verzekeren in uw autoverzekering. Niet alle verzekeraars bieden deze dekking. Controleer dus de voorwaarden.

Wanneer moet ik pechhulp onderweg meeverzekeren?
Aantal stemmen: 20 Gemiddelde score: 2

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Lancyr Verzekeringexperts

Lancyr Verzekeringexperts

088 - 020 4525

Lancyr is een landelijk netwerk van meer dan 100 financieel specialisten. Neem contact op met een de financieel adviseurs bij u in de buurt voor persoonlijk advies over verzekeringen, hypotheken en andere financiele vragen.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer .