Bootverzekering vergelijken, premie berekenen en afsluiten binnen 5 minuten

Waarom moet ik mijn boot verzekeren?

Heeft u een eigen boot? Verzeker deze dan met een bootverzekering. Een boot geeft u een heerlijk, vrij gevoel. Weg uit de dagelijkse drukte, lekker de plassen of de zee op. Een bootverzekering is officieel niet verplicht, maar mocht er onverhoopt iets gebeuren, dan zit u goed met een bootverzekering. Bij Lancyr bent u daarvoor aan het juiste adres.

Wat is gedekt in mijn bootverzekering?

Wat voor boot u ook heeft, verzekeren doet u bij Lancyr. Met onze bootverzekering kunt u uw zeil- of motorjacht, sloep of speedboot of  ander type boot verzekeren tegen vrijwel alle risico’s. U kunt kiezen uit verschillende dekkingen, zodat u altijd een verzekering op maat hebt. Het vaargebied is standaard Europa; voor alleen Nederland geldt een korting van 10% op de premie van uw bootverzekering.

Bereken uw premie

Dekkingsmogelijkheden:

  • Aansprakelijkheidsverzekering: hiermee verzekert u zich tegen schade die u met uw boot aanbrengt aan derden.
  • Brandverzekering
  • Uitgebreide verzekering: geeft vergoedingen op schade aan de inboedel en de boot. Ook deelname aan wedstrijden, vervangend vakantieverblijf, vaartuigenhulp en zekerheidstelling zijn gedekt.

Wat kost een bootverzekering?

Omdat geen boot hetzelfde is, is een premieberekening voor een bootverzekering maatwerk. Voor de meeste boten kunnen wij binnen ons A t/m Z Verzekeringspakket online een passende bootverzekering aanbieden.

Uw A t/m Z Pakket

Uw bootverzekering maakt onderdeel uit van het A t/m Z Verzekeringspakket. Wilt u ook andere verzekeringen, bijvoorbeeld uw autoverzekering, voordelig afsluiten? Selecteer deze verzekeringen, vergelijk het beste aanbod en voeg deze toe aan uw A t/m Z Verzekeringspakket. In dit pakket selecteert u per verzekering de beste verzekeraar voor uw situatie. U profiteert ook van aantrekkelijke kortingen op uw verzekeringspremies. Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger de korting. Deze korting loopt op tot maar liefst 15%. Lees meer over alle voordelen van het A t/m Z Verzekeringspakket.

Bereken de premie voor uw bootverzekering

Bootverzekering vergelijken, premie berekenen en afsluiten binnen 5 minuten
Aantal stemmen: 25 Gemiddelde score: 4