Inboedelverzekering

Waarom een Inboedelverzekering?

Met de Inboedelverzekering zijn uw spullen goed verzekerd. Bijna iedereen onderschat de waarde van zijn inboedel. Ga maar eens na welke apparaten er allemaal in uw huis staan. Denk daarbij ook aan uw garderobe, CD- en DVD-verzameling, en spullen met emotionele waarde. Met een goede inboedelverzekering bent u er zeker van dat uw inboedel voor de juiste waarde verzekerd is. U kunt meteen aan de slag. Bereken uw premie, vergelijk de voorwaarden en sluit direct uw inboedelverzekering af.

Inboedelverzekering voor studenten

Wil je een inboedelverzekering als student afsluiten? In veel gevallen kan dit niet online. Neem daarom contact op met onze verzekeringsexperts via 088-0204525.

Uw A t/m Z Pakket

Uw inboedelverzekering maakt onderdeel uit van het A t/m Z Verzekeringspakket. Wilt u ook andere verzekeringen voordelig afsluiten? Selecteer deze verzekeringen, vergelijk het beste aanbod en voeg deze toe aan uw A t/m Z Verzekeringspakket. In dit pakket selecteert u per verzekering de beste verzekeraar voor uw situatie. U profiteert ook van aantrekkelijke kortingen op uw verzekeringspremies. Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger de korting. Deze korting loopt op tot maar liefst 15%. Lees meer over alle voordelen van het A t/m Z Verzekeringspakket.

Verzekeringskaart

Op de verzekeringskaart kunt u terugvinden wat wel en niet gedekt is door deze verzekering.
De verzekeringskaart voor dit product is hier te vinden.

Bereken uw voordeel en sluit direct uw inboedelverzekering af.

Inboedelverzekering
Aantal stemmen: 37 Gemiddelde score: 3.8