Verkeersschade melden via een app

Door de verkeersschade app van Mobielschademelden.nl te downloaden op uw smartphone, heeft u altijd een schadeformulier bij de hand voor verkeersschades. U kunt direct met de tegenpartij uw schade regelen, ook wanneer u geen papieren Europees schadeformulier in de auto heeft liggen. Een schade is ook te melden via de website Mobielschademelden.nl.

Mobiel schademeldenVerkeersschade app Verkeersschade app

 

 

App gebruiken met minimaal één smartphone en een mobiele telefoon
Minimaal één van de betrokkenen moet de schade kunnen invullen via de app (smartphone). De andere persoon moet op zijn mobiele telefoon een een sms kunnen ontvangen met daarin een acceptatiecode.

Snellere schadebehandeling door melding met schade app
Doordat alles digitaal wordt ingevuld met de schade app is het helder, duidelijk en goed leesbaar. Niet iedereen heeft namelijk een even mooi handschrift, maar ook de doordruk van het papieren Europees schadeformulier kan soms onleesbaar zijn. Wanneer dit het geval is moet een schadebehandelaar extra informatie opvragen bij u of de tegenpartij. Dit kan vertraging opleveren bij de afhandeling van uw schade. Daarnaast komt een schadeformulier, dat via de schade app is ingevuld, direct bij de schadebehandelaar uit. Zo wordt u schade sneller in behandeling genomen.

Gebruik van schade app zorgt voor betere verkeersveiligheid
De app verzamelt informatie over ongevallen. Door het registreren van ongevallen via de app, kunnen diverse partijen analyses maken met betrekking tot de verkeersveiligheid. Denk hierbij aan de Fietsersbond, politie, Rijkswaterstaat en de ANWB. Uiteraard blijven uw contactgegevens anoniem.

Mobiel schademeldenVerkeersschade app

Verkeersschade app

 

U kunt nu snel en gemakkelijk auto-, motor- of bromfietsschades melden op uw smarthpone via de gratis app. Klik hierboven op de buttons om de app te downloaden.

WANNEER KUNT U DE APP WEL OF NIET GEBRUIKEN?
WIE KAN DE APP GEBRUIKEN?
WAT KUNT U MET DE APP DOEN?
WAAR KUNT U DE APP DOWNLOADEN?
WAAROM DE APP GEBRUIKEN?
HOE WERKT DE APP?
Verkeersschade melden via een app
Beoordeel deze pagina

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Lancyr Verzekeringexperts

Lancyr Verzekeringexperts

088 - 020 4525

Lancyr is een landelijk netwerk van meer dan 100 financieel specialisten. Neem contact op met een de financieel adviseurs bij u in de buurt voor persoonlijk advies over verzekeringen, hypotheken en andere financiele vragen.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer .