Goedkope autoverzekering

Lancyr Autoverzekering vergelijker – binnen 5 minuten geregeld!

U koopt een nieuwe auto en wilt uw auto verzekeren. Bij Lancyr heeft u binnen 5 minuten uw autoverzekering geregeld. U krijgt een goedkope autoverzekering met uitstekende voorwaarden.

Bereken uw premie en sluit online af

 

Beknopt dekkingsoverzicht

WA WA +
beperkt casco
All Risk
Schade aan anderen lancyr autoverzekering voorwaarden lancyr autoverzekering voorwaarden lancyr autoverzekering voorwaarden
Diefstal en inbraak lancyr autoverzekering voorwaarden lancyr autoverzekering voorwaarden
Brand en storm lancyr autoverzekering voorwaarden lancyr autoverzekering voorwaarden
Ruitschade lancyr autoverzekering voorwaarden lancyr autoverzekering voorwaarden
Vandalisme lancyr autoverzekering voorwaarden
Schade door eigen schuld lancyr autoverzekering voorwaarden

Let op: digitale verzending

Bij Lancyr worden o.a. uw polisblad en groene kaart per e-mail toegestuurd. U kunt (indien nodig) zelf de groene kaart printen.

Beschikbare dekkingen bij uw autoverzekering

WA  + (gratis) Lancyr Verhaalservice

WA + beperkt casco

WA + volledig casco

 

Aanvullende verzekeringen

Lancyr Pechhulp Nederland of Europa

Met deze aanvullende dekking kunt u 24 uur per dag en 7 dagen in de week rekenen op snelle en professionele hulp bij pech. De Pechhulp dekking is hiermee een ideale aanvulling op de Lancyr autoverzekering.

No-claim beschermer

Bij Lancyr uw auto verzekeren geeft u de mogelijkheid om een no-claim bescherming bij te sluiten. Voor een extra bedrag per maand, verhoogt uw premie niet in geval van schade maar behoudt  u uw lage premie.

Inzittendenverzekering

Een verzekering voor inzittenden keert een schadebedrag uit indien u of andere passagiers in uw auto schade (lichamelijk of aan spullen) hebben.

Rechtsbijstandverzekering verkeer

Een rechtsbijstandverzekering verkeer helpt u bij onvoorziene schades in het verkeer, waar de andere partij en u het niet eens worden.

Losse rechtsbijstandverzekering met verkeersmodule

Lees hier wat onze expert daar over te zeggen heeft

Gratis dienst: Lancyr Verhaalservice

Als u Beperkt Casco dekking (WA+), Allrisk of een rechtsbijstandverzekering heeft: dan helpt deze verzekering u om uw schade te verhalen op de tegenpartij.
Heeft u deze verzekeringen niet, gebruik dan onze gratis service!

De Lancyr Verhaalservice beoordeelt binnen 24 uur of zij u verder kunnen helpen met uw schade. Klik voor meer informatie over deze service

Tweede auto verzekeren

Schadevrije jaren tellen per persoon, niet per auto. Bij aankoop van een tweede auto voor uw partner, kunt u bij sommige verzekeraars wel instappen op dezelfde trede van de bonus-malusladder, en dus profiteren van dezelfde korting (tweede gezinsauto regeling).

Wilt u profiteren van de tweede gezinsauto regeling? Neem dan contact op met onze klantenservice via 088-020 4525

Bereken uw premie

Bonus-malusladder

De afspraak tussen verzekeraars is dat elke schade die u rijdt waar u schuld aan heeft, 5 jaren aftrek op uw schadevrije jaren geeft. En bij minder schadevrije jaren, komt u ook lager op de bonus-malusladder te staan.

Ook biedt de Lancyr autoverzekering de mogelijkheid als beide partners een auto bij ons verzekeren, dat degene met de minste schadevrije jaren, profiteert van de schadevrije jaren van de partner. De zogenaamde tweede-gezinsautoregeling. U krijgt dan dus extra korting, omdat uw partner ook verzekerd is en veel schadevrije jaren.

Autoverzekering berekenen

De premie van een autoverzekering berekenen? Dat kunt u zelf heel eenvoudig binnen 2 minuten online! U hoeft minimale informatie in te voeren en niet te registreren met uw e-mailadres of persoonsgegevens. Het is dus geheel vrijblijvend.

De premie van uw autoverzekering berekenen wij aan de hand van uw kenteken, geboortedatum en postcode. Daarnaast is het aantal schadevrije jaren belangrijk en hoeveel u per jaar rijdt. We kunnen dan gelijk uw premie berekenen bij een WA, WA plus en All Risk verzekering.

Probeer het nu!

Premie berekenen

Bevalt onze premie u ? Dan heeft u nog maar 5 minuten nodig om uw Lancyr autoverzekering te sluiten. Even uw gegevens compleet maken en klaar!

U kiest uw dekking, of u een aanvullende dekking zoals inzittenden nodig heeft, en dan vult u uw persoonsgegevens aan (houd uw meldcode bij de hand – kijk hiervoor op de kentekenkaart).

Waarom uw autoverzekering berekenen bij Lancyr?

U wilt niet teveel betalen.
U wilt zeker zijn van goede voorwaarden.
U wilt snel online afsluiten.
U wilt een betrouwbare partij met kennis van zaken.
En u wilt één aanspreekpunt hebben.

Ondersteuning bij het berekenen en afsluiten

Komt u er niet uit met de autoverzekering berekenen, of heeft u aanvullende vragen? Dan zitten onze verzekeringsexperts voor u klaar. Zij zullen met plezier uw vragen beantwoorden en voor u een vrijblijvende vergelijking van autopremies maken.

Goedkope autoverzekering
Aantal stemmen: 646 Gemiddelde score: 1.5

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Lancyr Verzekeringexperts

Lancyr Verzekeringexperts

088 - 020 4525

Lancyr is een landelijk netwerk van meer dan 100 financieel specialisten. Neem contact op met een de financieel adviseurs bij u in de buurt voor persoonlijk advies over verzekeringen, hypotheken en andere financiele vragen.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer .