Tweede auto verzekeren bij Lancyr

Volgens het CBS heeft een kwart van de Nederlandse huishoudens twee of meer auto’s. Bij de aanschaf van een tweede auto hoort ook het afsluiten van een autoverzekering. Als de tweede auto voor uw partner is dan is het waarschijnlijk een voordelige keuze zijn om te kijken naar de tweede gezinsauto regeling van Lancyr. U komt alleen in aanmerking voor een tweede gezinsauto regeling mits de eerste auto ook bij Lancyr is verzekerd.

Is uw eerste auto al verzekerd bij Lancyr? Neem dan contact op met onze klantenservice om een tweede auto bij te sluiten via info@lancyr.nl

Hoe werkt een tweede gezinsauto regeling

Een tweede gezinsauto regeling is vaak een uitstekende keuze. Maar hoe werkt het nou precies? Als bijvoorbeeld uw partner nooit een autoverzekering op naam heeft gehad, dan heeft uw partner ook nooit schadevrije jaren opgebouwd. Met de tweede gezinsauto regeling bij Lancyr kan uw partner meeprofiteren van uw opgebouwde schadevrije jaren.

Niet iedere verzekeraar biedt de mogelijkheid aan om een tweede auto te verzekeren met de korting van de hoofdverzekerde. Is uw eerste auto verzekerd bij een andere maatschappij maar overweegt u over te stappen? Neem dan contact op met onze klantenservice voor een eerlijk en vrijblijvend advies.

Lancyr (tweede) Autoverzekering

Bij Lancyr krijgt u een naast een goedkope autoverzekering ook nog eens uitstekende verzekeringsvoorwaarden. Goede voorwaarden zodat u onbezorgd de weg op kunt met uw nieuwe auto. U heeft bijvoorbeeld geen eigen risico bij een schade, en u kunt een gelijkwaardige auto terug kopen mocht uw auto total loss zijn. Voorwaarden waar we trots op zijn. Bovendien zijn we dagelijks bezig onze producten te verbeteren. De verzekering is dagelijks opzegbaar.

lancyr autoverzekering voorwaarden    Geen eigen risico (standaard)

lancyr autoverzekering voorwaarden    Dagelijks opzegbaar

lancyr autoverzekering voorwaarden    Nieuwwaarde regeling

lancyr autoverzekering voorwaarden    Gelijkwaardige autoregeling

lancyr autoverzekering voorwaarden    8,8 gemiddeld cijfer voor schadebehandeling

lancyr autoverzekering voorwaarden    Gratis vervangend vervoer bij reparatie

Voordelen van een 2e gezinsauto regeling

Een tweede auto verzekeren heeft als groot voordeel dat uw partner meeprofiteert van uw opgebouwde schadevrije jaren. Deze schadevrije jaren kunnen een flinke korting op uw premie betekenen.

Extra voorwaarden bij een tweede gezinsauto regeling

Er zijn een aantal voorwaarden waaraan voldaan moet worden wanneer u gebruik wil maken van de tweede gezinsauto regeling. De regeling is alleen bedoeld voor partners, niet voor kinderen. De tweede bestuurder mag niet jonger zijn dan 24 jaar. De tweede bestuurder mag de afgelopen twee jaar geen schades hebben gehad. Op de tweede auto is een no-claim beschermer niet van toepassing.

Neem contact op met onze experts voor meer informatie over deze regeling per verzekeringsmaatschappij.

Tweede auto verzekeren bij Lancyr
Aantal stemmen: 18 Gemiddelde score: 4.2

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Lancyr Verzekeringexperts

Lancyr Verzekeringexperts

Lancyr is een landelijk netwerk van meer dan 100 financieel specialisten. Neem contact op met een de financieel adviseurs bij u in de buurt voor persoonlijk advies over verzekeringen, hypotheken en andere financiele vragen.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer .