Lancyr collectiviteiten: zorgverzekering 2023

Er bestaat geen ‘Lancyr zorgverzekering’, wel zijn we aangesloten bij Nationale Nederlanden op hun kwalitatief goede zorgcollectief. Dat betekent dat u als klant van Lancyr profiteert van (een beetje) extra korting op de aanvullende zorgpakketten, wanneer u via ons een NN zorgverzekering afsluit.

Bereken nu uw premie

Geen korting op basiszorg (landelijke wetgeving)

U heeft vast meegekregen dat collectiviteitskorting op de basisverzekering verdwijnt per 1 januari 2023. De maximale korting van 5% komt dan te vervallen. Dit is een overheidsbesluit dat geldt voor alle zorgverzekeraars.

Nationale-Nederlanden gebruikt het geld dat hierdoor vrijkomt om stijging van de basispremie te beperken. Zo vloeit dit geld terug naar de verzekerden. Iets dat zeker in deze tijden belangrijk is.

De meest voorkomende algemene kosten worden in de Basis Zorgverzekering vergoed, zoals ziekenhuis, huisarts en geneesmiddelen. U kunt uw verzekeringskosten verlagen door extra eigen risico te kiezen, of juist extra veiligheid kiezen met aanvullende modules.

Wel korting op aanvullende pakketten en dekkingen

Er wordt nog wel collectieve korting gegeven op de aanvullende pakketten, zoals de tandartsverzekering en pakketten zoals Extra en Compleet.

Zorg vrij basisverzekering

De Zorg Vrij basisverzekering van Nationale-Nederlanden is een combinatiepolis. Dit betekent dat u zelf kiest naar welke zorgverlener je gaat. In de meeste gevallen betaalt NN  de rekening volledig, ook als zij geen contract hebben met de zorgverlener van uw keuze. Er zijn een paar uitzonderingen. Maakt u gebruik van een niet gecontracteerde zorgverlener binnen GGZ, wijkverpleging, fysio- of oefentherapie? Dan vergoedt NN 75% van de rekening, waarbij ze ook rekening houden met het maximumtarief.

Voordelige basis zorgpremie € 137,45 netto per maand
bij eigen risico van € 385,-

Voor de Zorg vrij basisverzekering betaalt u € 137,45 per maand, bij een standaard eigen risico van € 385,-. Elke € 100,- extra eigen risico dat u neemt, levert een extra voordeel van € 3,33 op uw maandpremie. Bij het hoogste eigen risico zelfs meer (€ 20.83 korting).

U sluit deze verzekering via Nationale Nederlanden en op de website van Nationale Nederlanden, en ontvangt hierop collectiviteitskorting van ons kantoor. Deze wordt alleen meegerekend als u via deze knop de verzekering afsluit:

Bereken nu uw premie

Wilt u eerst meer weten over deze verzekering? Bekijk de website van Nationale NederlandenVergeet dan niet om hier terug te komen voor het sluiten (via de knop hierboven), anders loopt u uw korting mis!

Met de basisverzekering bent u verzekerd voor:

 • Zorg door de huisarts;
 • Ziekenhuisopname;
 • Verpleging en persoonlijke verzorging (wijkverpleging);
 • Tandheelkunde tot 18 jaar;
 • Anticonceptie tot 21 jaar;
 • Bevalling in het ziekenhuis met medische noodzaak (100%)

Bij het afsluiten leest u via handige informatie-knoppen meer over de vergoedingen bij wel/niet gecontracteerde zorg en voor welke zorg het eigen risico wel/niet geldt.

Aanvullende dekkingen of zorgbundels

Wilt u niet voor onverwachte kosten komen te staan, of verwacht u specialistische hulp nodig te hebben? Kies dan voor een aanvullende verzekering. Bij het afsluiten van uw premie kunt u kiezen uit zorgbundels die rekening houden met uw leefstijl (Jij & Gemak, Jonge Kinderen, Pubers of Fit). Hiermee sluit u bijvoorbeeld fysiobehandelingen, tandheelkunde of orthodontie bij.

Maar u kunt ook kiezen Voor de pakket Start, Extra of Compleet.

Nationale Nederlanden biedt bij de premieberekening een overzichtelijke tabel om uw keuze te maken.

Aanvullende Tandartsverzekering

Tandheelkundige zorg voor kinderen en jongeren tot 18 jaar zit voor een groot deel in het basispakket. Maar orthodontie en andere specialistische zorg niet. Voor volwassenen wordt een kunstgebit grotendeels vergoed vanuit de basisverzekering. Wie meer dekking wil, kan de TandenGaaf-module erbij nemen.

De aanvullende verzekering TandenGaaf vergoedt 100 procent van de kosten van de tandarts, orthodontist en mondhygiënist. Denkt u hierbij aan de kosten voor preventie, controle en algemene tandheelkundige hulp, inclusief techniekkosten.

U kiest zelf welk bedrag u maximaal vergoed wilt krijgen. U kunt kiezen uit € 250,-, € 500,-, € 1.000,- of € 1.500,- per jaar.

Tips:

 • Vraag eerst een offerte van de tandartsbehandeling. Is een behandeling duurder dan 150 euro? Dan is uw zorgverlener zelfs verplicht u eerst een offerte te geven. Ook moet uw zorgverlener de prijzen ergens vermelden in zijn praktijk en op zijn website.
 • Houd er rekening mee dat u een maximale vergoeding hebt binnen uw tandartsverzekering. Meer dan dat wordt nooit vergoed.

Extra Service

Als u via ons kantoor uw zorgverzekering afsluit, geniet u dezelfde voordelen als rechtstreeks bij Nationale Nederlanden. Zoals:

 • Vrije keuze (huis)arts, specialist ziekenhuis of kliniek;
 • Een internationale second opinion van Best Doctors;
 • 7 dagen per week toegang tot medische specialisten met de Gezondheidslijn en Vraag de dokter app;
 • Toegang tot de SkinVision app om plekjes op je huid te controleren;
 • Diverse kortingen op bijvoorbeeld sportscholen, brillen en lenzen.
Bereken nu uw premie

Polisvoorwaarden uitgebreid en simpel voor alle modules van de zorgverzekering 2023

Polisvoorwaarden en vergoedingenoverzicht van Nationale Nederlanden zorgverzekering

Lancyr collectiviteiten: zorgverzekering 2023
Aantal stemmen: 1 Gemiddelde score: 5

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Lancyr Verzekeringexperts

Lancyr Verzekeringexperts

088 - 020 4525

Lancyr is een landelijk netwerk van meer dan 100 financieel specialisten. Neem contact op met een de financieel adviseurs bij u in de buurt voor persoonlijk advies over verzekeringen, hypotheken en andere financiele vragen.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer .