Ongevallenverzekering

Waarom een ongevallenverzekering?

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Gelukkig loopt het meestal goed af, maar als het een keer tegen zit wilt u wel goed verzekerd zijn. Met onze ongevallenverzekering bent u verzekerd mocht u door een ongeval invalide raken of komen te overlijden.

Wat dekt een ongevallenverzekering wel en niet?

De ongevallenverzekering geeft u (of uw nabestaanden) een uitkering van een eenmalig vast geldbedrag wanneer u door een ongeluk komt te overlijden, of blijvend invalide raakt. Ook kunt u er voor kiezen om tandheelkundige hulp extra te verzekeren. Kinderen (inwonend of uitwonend i.v.m. studie) zijn tot 27 jaar gratis meeverzekerd.

Als het overlijden of invaliditeit geen gevolg is van een ongeval dan is het niet gedekt in deze verzekering. Daarnaast zijn situaties denkbaar waarbij de verzekering geen dekking biedt. Zie de polisvoorwaarden voor meer informatie.

Uw A t/m Z Verzekeringspakket

Uw ongevallenverzekering maakt onderdeel uit van het A t/m Z Verzekeringspakket. Wilt u ook andere verzekeringen voordelig afsluiten? Selecteer deze verzekeringen, vergelijk het beste aanbod en voeg deze toe aan uw A t/m Z Verzekeringspakket. In dit pakket selecteert u per verzekering de beste verzekeraar voor uw situatie. U profiteert ook van aantrekkelijke kortingen op uw verzekeringspremies. Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger de korting. Deze korting loopt op tot maar liefst 15%. Lees meer over alle voordelen van het A t/m Z Verzekeringspakket.

Bereken uw premie voor een ongevallenverzekering

Ongevallenverzekering
Aantal stemmen: 30 Gemiddelde score: 4