Rechtsbijstandverzekering verkeer

Waarom een rechtsbijstandverzekering verkeer?

Een rechtsbijstandverzekering verkeer helpt u bij onvoorziene schades in het verkeer, waar de andere partij en u het niet eens worden.

Stel u wilt uw nieuwe auto een parkeergarage uitrijden. De slagboom gaat omhoog en u rijdt verder. Maar dan slaat de slagboom een enorme deuk in uw dak. Onmogelijk, houdt de directie van de parkeergarage vol. Een rechtsbijstandverzekering verkeer helpt u.

Of uw dochter wordt onderweg naar school in volle vaart aangereden door iemand op een scooter. De verzekeringsmaatschappij van de scooterberijder staat op het standpunt dat uw dochter zonder op te letten overgestoken is en weigert de schade te vergoeden.

Een rechtsbijstandverzekering voor verkeersdeelnemers helpt u bij vervelende en frustrerende situaties als deze, waarbij u vaak niet weet bij wie u terecht kunt om uw recht te halen.

Wat is gedekt met een Rechtsbijstandverzekering Verkeer?

rechtsbijstandverzekering verkeer     Verzekerd als voetganger of fietser en met uw voertuig

rechtsbijstandverzekering verkeer     Dekking voor uw hele gezin

rechtsbijstandverzekering verkeer     In heel Europa verzekerd

Met een rechtsbijstandverzekering voor verkeersdeelnemers hebben u en uw gezin altijd de beschikking over deskundige juristen in allerlei verkeerssituaties. U heeft recht op rechtshulp als voetganger, fietser, of rijdend in een voertuig. Ook heeft u recht op rechtshulp bij geschillen rondom de aankoop en het onderhoud van uw auto en zelfs rondom vakantieboekingen en reizen.

Wij werken samen met gespecialiseerde juristen. Met onze rechtsbijstandverzekering voor verkeersdeelnemers kunt u rekenen op juridische belangenbehartiging door specialisten. Zij zullen – in overleg met u – de nodige actie ondernemen richting de tegenpartij. De dekking geldt in geheel Europa en in de landen rondom de Middellandse Zee.

Verkeersrechtsbijstand bij uw autoverzekering of los?

U kunt een beperkte rechtsbijstandverzekering verkeer afsluiten bij uw autoverzekering. Dan wordt alleen dekking gegeven bij situaties die zijn ontstaan met uw auto. Wilt u een volledige dekking voor uw hele gezin, ook in andere verkeerssituaties dan alleen in uw auto, dan kunt u het beste een losse verkeersrechtsbijstandverzekering afsluiten.

Bepaal zelf uw korting met het A t/m Z Pakket

Uw rechtsbijstandverzekering verkeer maakt onderdeel uit van het A t/m Z Verzekeringspakket. Wilt u ook andere verzekeringen voordelig afsluiten en korting op uw verzekeringen krijgen? Selecteer uw gewenste verzekeringen, vergelijk en voeg deze toe aan uw A t/m Z Verzekeringspakket. In dit pakket selecteert u per verzekering de beste verzekeraar voor uw situatie. Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger de korting. Deze korting loopt op tot maar liefst 15%. Lees meer over alle voordelen van het A t/m Z Verzekeringspakket.

 Heeft u een juridische vraag of overweegt u een zaak te melden?

(Raadpleeg uw polis of uw polisvoorwaarden welke rechtsbijstandverzekering u heeft).

Lancyr Rechtsbijstandverzekering

De Lancyr Juridische Helpdesk is bereikbaar op 088-539 8601
Maandag t/m donderdag 08.00 – 20.00 uur
Vrijdag 08.00 – 18:00 uur
Zaterdag 12.00 – 16:00 uur

De Lancyr juridische helpdesk wordt bemand door onafhankelijke, deskundige medewerkers die u kunnen helpen bij het bepalen van uw juridische positie, bij het beoordelen van de haalbaarheid van uw kwestie en bij het geven van advies over een eventuele vervolg actie.

ARAG Rechtsbijstandverzekering

Telefoonnummer: 033-4342342.

DAS Rechtsbijstandverzekering

Telefoonnummer: 020-6518888.

Rechtsbijstandverzekering verkeer
Beoordeel deze pagina