Rechtsbijstandverzekering

Waarom een rechtsbijstandverzekering afsluiten?

Rechtsbijstandverzekering afsluiten, waarom? Een rechtsbijstandverzekering is een verzekering tegen het risico dat u de kosten voor rechtshulp bij juridische geschillen zelf moet dragen. Een rechtsbijstandverzekering heeft tevens het voordeel dat u direct de beschikking heeft over juridische ondersteuning van een deskundige, indien problemen dreigen uit te lopen op een conflict. Ondersteuning van een juridische expert zorgt ervoor dat u sterker staat omdat u vaak zelf deze kennis niet heeft.

Let op: bestaande conflicten en dreigende conflicten zijn altijd uitgesloten van dekking. Hiervoor kunt u wel gebruik maken van Lancyr Rechtshulp on demand.

  Polisvoorwaarden

Uw A t/m Z Pakket

Uw verzekering maakt onderdeel uit van het A t/m Z Verzekeringspakket. Wilt u ook andere verzekeringen voordelig afsluiten? Selecteer deze verzekeringen, vergelijk het beste aanbod en voeg deze toe aan uw A t/m Z Verzekeringspakket. In dit pakket selecteert u per verzekering de beste verzekeraar voor uw situatie. U profiteert ook van aantrekkelijke kortingen op uw verzekeringspremies. Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger de korting. Deze korting loopt op tot maar liefst 15%. Lees meer over alle voordelen van het A t/m Z Verzekeringspakket.

**Heeft u al een A t/m Z Pakket Privé? Neem dan contact met ons op zodat wij uw Lancyr Rechtsbijstandverzekering opnemen in uw pakket**

Rechtsbijstandverzekering modules

Bij een rechtsbijstandverzekering  kunt u vaak kiezen uit (een combinatie van) de onderstaande modules. Klik op een van de modules voor meer informatie.

Lancyr Rechtsbijstandverzekering binnen 5 minuten  Verkeer

Lancyr Rechtsbijstandverzekering binnen 5 minuten  Wonen

Lancyr Rechtsbijstandverzekering binnen 5 minuten  Consument

Lancyr Rechtsbijstandverzekering binnen 5 minuten  Werk & Inkomen

Lancyr Rechtsbijstandverzekering binnen 5 minuten  Belasting & Vermogen

Lancyr Rechtsbijstandverzekering binnen 5 minuten  Mediation bij echtscheiding

Bereken uw voordeel en sluit direct uw rechtsbijstandverzekering af

 

Geen verzekering, maar wel rechtshulp nodig?

Dan is Lancyr Rechtshulp on demand wat u zoekt. Met ‘On Demand’ koopt u juridische ondersteuning in voor een specifiek conflict of vraagstuk.

U hoeft dus niet verzekerd te zijn voor rechtsbijstand bij Lancyr en na afloop zit u nergens aan vast. U betaalt alleen voor de ingekochte ondersteuning volgens vooraf afgesproken tarieven. Deze dienst is beschikbaar voor alle soorten rechtshulp die zonder advocaat afgehandeld kunnen worden.

Ook voor bestaande conflicten, conflicten die buiten de dekking van de rechtsbijstandverzekering vallen, voor zakelijke conflicten, of om juridische documenten zoals huur- en arbeidscontracten te laten controleren/opstellen.

Rechtsbijstandverzekering
Aantal stemmen: 458 Gemiddelde score: 3.4