Lancyr Rechtshulp on demand – juridische ondersteuning zonder verzekering

Brandend huis
Geen rechtsbijstandverzekering? Of geen dekking op de polis? Dan biedt Lancyr Rechtshulp On Demand een betaalbaar alternatief. Rechtsbijstandverzekeringen kunt u niet sluiten voor conflicten die reeds gaande zijn of waarvan u kunt voorzien dat ze eraan komen. Dat zou zoiets zijn als een brandverzekering sluiten terwijl uw huis al brandt. Rechtshulp on demand biedt een goed(koop) alternatief.

Heeft u hulp nodig bij een conflict dat nu al gaande is of dat u voelt aankomen?
Wilt u juridische documenten laten screenen, opstellen of reviewen?
DAN KAN RECHTSHULP ON DEMAND HELPEN!

 • advies tegen vaste tarieven
 • advies op diverse rechtsgebieden
 • intake kosteloos

Neem contact op met Lancyr Rechtshulp on demand: 088 020 4525

Rechtshulp op aanvraag, zonder verzekering of contract

Lancyr Rechtshulp on demand is een nieuwe service waarmee u juridische ondersteuning inkoopt voor een specifiek conflict. U hoeft dus niet verzekerd te zijn bij Lancyr en u zit na afloop nergens aan vast. U betaalt alleen voor de afgenomen ondersteuning volgens vooraf afgesproken tarieven.

Lancyr Rechtshulp on demand is een samenwerking met Lextone Legal Services, met aangepaste afspraken en tarieven speciaal voor Lancyr.  De Consumentenbond beveelt deze dienstverlening aan vanwege de flexibiliteit, duidelijke tarieven en goede afspraken vooraf.

Zo werkt Lancyr Rechtshulp on demand:

U belt met onze helpdesk en wordt in contact gebracht met een jurist. U legt uit waarmee u hulp nodig heeft en de jurist zal laten weten of/hoe hij mogelijk kan helpen. Dit intakegesprek is kosteloos. Als de jurist mogelijkheden ziet om u te helpen, zal hij/zij u een offerte toe sturen wat de verdere inzet van zijn ondersteuning of advies zal kosten.

Op de offerte staan vaste bedragen, dus geen tarieven per uur!
Als u met deze offerte akkoord gaat, gaat de jurist voor u aan de slag.

Als onze jurist direct inschat dat hij niet van hulp kan zijn (dat uw zaak niet haalbaar is), dan zal hij uw verzoek om hulp eerlijk en gemotiveerd afwijzen, zonder kosten.

On demand juridisch advies voor allerlei conflicten

Rechtshulp on demand kunt u inzetten voor allerlei conflicten. Net als een rechtsbijstandverzekering. Maar ook wanneer u afspraken wilt vastleggen ter voorkoming van conflicten.

Lancyr Rechtshulp on demand beslaat de rechtsgebieden:

 • Consument
 • Verkeer
 • Wonen
 • Werk & Inkomen
 • Huur / AirBnB

Denk bijvoorbeeld aan:

 • conflicten over aankopen: aankopen (via internet) die u als consument heeft gedaan zoals reizen, energie, webwinkels, ondeugdzame apparaten, etcetera.
 • conflicten met uw buren: erfgrens, stank, lawaai, etcetera.
 • conflicten over verkeer: ruzies over in het verkeer opgelopen schade, ongeacht het vervoermiddel (dus ook als voetganger).
 • conflicten over schade en aansprakelijkheid: schade waarbij discussie is over de schuld van een ongeluk of schade.
 • conflicten over arbeidsrecht: met uw werkgever / werknemer.
 • conflicten over huurrecht: huur / verhuur van uw woning.

Wat kan de jurist van Lancyr Rechtshulp on Demand voor u doen?

Afhankelijk van uw behoefte kan de jurist u een plan van aanpak voor u maken, documenten voor u nakijken en opstellen, namens u onderhandelen met de tegenpartij(en) of een gerechtelijke procedure (waarbij u geen advocaat nodig heeft) voor u voeren.

TARIEVEN LANCYR RECHTSHULP ON DEMAND

De kosten hangen af van het soort conflict en de benodigde ondersteuning.

omschrijving tarief
Beoordeling van uw dossier (incl. mondelinge toelichting) * € 135,-
Schriftelijk plan van aanpak, weergave van uw juridische positie € 135,-
Minnelijk traject / onderhandeling € 795,-
Procedure**  (vanaf prijs!) € 1.925,-

 

* voor iedere kwestie vindt éérst een beoordeling van uw dossier plaats. Als u direct kiest voor een minnelijk traject, of een procedure traject afneemt, ontvangt u 30% korting op de beoordeling van uw dossier.

** Het is niet mogelijk via deze dienst een gerechtelijke procedure waarbij een advocaat verplicht is af te nemen. Alleen procedures waarbij een jurist volstaat. Genoemde kosten zijn exclusief verschotten, deurwaarderskosten en griffierechten.

Juridische documenten screenen, opstellen of reviewen

Gaat u uw huis verhuren en wilt u weten of u het huurcontract goed heeft opgesteld, of dit door een jurist laten doen? Of start u een webwinkel en wilt u weten of uw Algemene Voorwaarden waterdicht zijn?

U kunt ook tegen een vaste prijs juridische ondersteuning en advies afnemen voor uw documenten. Hieronder een aantal voorbeelden. Vindt u niet wat u zoekt? Neem dan contact op.

Screening Opstellen Reviewen*
Huurovereenkomst € 135,00 € 525,00 € 585,00
Vaststellingsovereenkomst (arbeidsrecht) € 270,00 € 935,00 € 935,00

De genoemde tarieven zijn inclusief btw. Op al onze afspraken en overeenkomsten zijn de algemene leveringsvoorwaarden van toepassing van Lancyr On Demand en Lextone B.V.

Neem contact op met Lancyr Rechtshulp on demand: 088 020 4525

Lancyr Rechtshulp on demand – juridische ondersteuning zonder verzekering
Aantal stemmen: 29 Gemiddelde score: 4.4

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Lancyr Verzekeringexperts

Lancyr Verzekeringexperts

088 - 020 4525

Lancyr is een landelijk netwerk van meer dan 100 financieel specialisten. Neem contact op met een de financieel adviseurs bij u in de buurt voor persoonlijk advies over verzekeringen, hypotheken en andere financiele vragen.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer .