Rechtsbijstand Werk en Inkomen

Rechtsbijstand voor Werk & Inkomen

Stel uw werkgever vertelt u dat uw functie en het bijbehorende salaris in uw nadeel gaat veranderen. Of u wordt om onduidelijke redenen ineens ontslagen. Als u een conflict heeft met uw werkgever of uitkeringsinstantie, biedt de dekking Werk & Inkomen uitkomst.

Wat kunt u verwachten van de dekking Werk & Inkomen? U bent verzekerd van rechtshulp bij de volgende juridische geschillen:

  1. Geschillen met uw werkgever.
  2. Geschillen over uw uitkering.
  3. Geschillen met betrekking tot uw pensioenaanspraken en / of pensioenuitkeringen.

*Er is een wachttijd van 2 jaar van toepassing indien op het moment van aanvragen van de dekking Werk & Inkomen een verzekerd persoon een uitkering uit een sociale verzekering of arbeidsongeschiktheidsverzekering zoals een ZW, WW, WIA, WAO of AOV ontvangt. Dit houdt in dat de dekking niet geldt voor deze gebeurtenissen die gedaan worden binnen 2 jaar nadat de dekking Werk & Inkomen is afgesloten.

Voor een volledig overzicht van de dekking, raadpleeg de algemene voorwaarden van deze verzekering. Voor een beknopt overzicht, bekijk de verzekeringskaart.

*Zie voor de exacte omschrijving en uitzonderingen de polisvoorwaarden

Rechtsbijstand Werk en Inkomen
Aantal stemmen: 50 Gemiddelde score: 3

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Lancyr Verzekeringexperts

Lancyr Verzekeringexperts

088 - 020 4525

Lancyr is een landelijk netwerk van meer dan 100 financieel specialisten. Neem contact op met een de financieel adviseurs bij u in de buurt voor persoonlijk advies over verzekeringen, hypotheken en andere financiele vragen.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer .