Lancyr Schadeherstelnetwerk

Lancyr autoverzekering

Lancyr Verzekeringen biedt samen met Het Nederlands Volmachtbedrijf de Lancyr autoverzekering online aan via de aangesloten advies- en bemiddelingskantoren. Zij zijn de productontwikkelaars en daarmee verantwoordelijk voor het verzekeringsproduct. De Lancyr autoverzekering kenmerkt zich door een zeer scherpe prijsstelling en uitstekende verzekeringsvoorwaarden. Wat voor ons net zo belangrijk is, dat is de service die geboden wordt als er onverhoopt schade ontstaat.

Service

De kwaliteit en de beschikbaarheid van de aanvullende diensten en service, zoals bijvoorbeeld de vervangende auto bij schade, de haal- en brengservice van de auto voor de schadereparatie, zijn belangrijk voor ons. Daarom maken wij strikte aanvullende afspraken met schadeherstelbedrijven om de afgesproken service aan te bieden. Deze staan los van de minimale kwaliteitseisen die wij stellen aan de uitgevoerde herstel- en reparatiewerkzaamheden.

Premie en schade

De jaarlijkse premie van de Lancyr autoverzekering wordt mede bepaald door de schades die wij elk jaar vergoeden. De kosten van schadereparaties maken daardoor een belangrijk deel van de premie uit.

Prijs en kwaliteit van schadeherstel

Voor alle schadereparaties eisen wij een minimale kwaliteit die voldoet aan de Focwa-eisen. Daarmee zorgen we ervoor dat schadeherstel op vakkundige wijze plaatsvindt en dat u veilig met uw auto weer de weg op kunt. De meeste schadeherstelbedrijven voldoen aan deze eisen, maar er zijn natuurlijk verschillen tussen deze bedrijven. Voor het Lancyr schadeherstelnetwerk stellen wij aanvullende eisen aan de herstelbedrijven die worden toegelaten tot het Lancyr schadeherstelnetwerk. Die eisen zijn vastgelegd in samenwerkingsafspraken en de herstelbedrijven worden gecontroleerd op het voldoen aan die eisen.

Wat betekent dat voor u?

Voor u als klant met een Lancyr autoverzekering vinden wij dat duidelijke afspraken moeten worden nagekomen. In de praktijk blijkt dat niet altijd de dienstverlening en service wordt geboden waar u op mag rekenen. Het is heel vervelend als u uw auto voor een schadereparatie moet missen en dat vervolgens er geen vervangende auto of, als u dat wil, een fiets klaar staat. Ook lange wachttijden voor het maken van een afspraak voor een reparatie of lange doorlooptijden voordat uw auto weer afgeleverd kan worden, zijn vaak ergernissen.

Wij hebben voor al deze situaties de afspraken, de termijnen en de dienstverlening vastgelegd in een service-overeenkomst met de aangesloten schadehersteller. Daardoor kunt u rekenen op de kwaliteit en de service die u mag verwachten. Deze afspraken zijn transparant en u kunt ze ook inzien als u twijfelt of afspraken worden nagekomen.

De netwerk- en samenwerkingspartners

Lancyr Personenautoverzekering particulier

Autoruiten, reparatie of vervanging

Herstelbedrijf Ruitreparatie Ruitvervanging
Lancyr schadeherstelnetwerk

€ 0,00

€ 0,00

GlasGarant

€ 50,00

€ 595,00

Overige

€ 50,00*

€ 595,00**

* Als er wordt gekozen voor ruitreparatie door een niet samenwerkend herstelbedrijf:
– is het eigen risico € 50,00;
– betalen wij nooit meer dan de gemiddelde ruitreparatiekosten zoals gepubliceerd door Stichting Glasgarant, onder aftrek van het eigen risico.

**Als er wordt gekozen voor ruitvervanging door een niet samenwerkend herstelbedrijf vindt er altijd expertise plaats. Het door de onafhankelijke schade expert vastgestelde bedrag is het bedrag dat maximaal wordt uitgekeerd, onder aftrek van het van toepassing zijnde eigen risico. Het meerdere blijft voor eigen rekening.

Carrosserie en overig schadeherstel

Herstelbedrijf Schadeherstel
Lancyr schadeherstelnetwerk *

€ 0,00

SchadeGarant

€ 595,00

Overige

€ 595,00

* Er is geen overzicht beschikbaar van welke garages aangesloten zijn op het Lancyr schadeherstelnetwerk. Na aanmelding van de schade via de app ontvangt u via deze app de keuze uit 3 garages die aangeven dat ze tijd hebben voor de reparatie. Deze garages worden o.a. geselecteerd op nabijheid, prijs en snelheid van reparatie.

Meer weten over hoe schadeherstel van uw auto via Lancyr werkt? Klik hier voor de veelgestelde vragen + antwoorden.

Lancyr Schadeherstelnetwerk
Aantal stemmen: 9 Gemiddelde score: 2.6

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Lancyr Verzekeringexperts

Lancyr Verzekeringexperts

088 - 020 4525

Lancyr is een landelijk netwerk van meer dan 100 financieel specialisten. Neem contact op met een de financieel adviseurs bij u in de buurt voor persoonlijk advies over verzekeringen, hypotheken en andere financiele vragen.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer .