Vakantiegeld aan een grote aankoop besteden

Hoezo zou vakantiegeld voor ‘vakantie’ gebruikt moeten worden? Misschien heb je eindelijk geld voor die grote aankoop die wil doen! Klaar met sparen!

Je wil vast zuinig zijn op je nieuwe aankoop, en weten dat het goed verzekerd is. Check deze tips!

Moet u een elektrische fiets verzekeren?

Steeds meer mensen ruilen het OV in voor een e-bike. Vaak ook gesponsord door hun bedrijf. Is dat ook voor u de toekomst om naar uw werk te pendelen? Een e-bike is ook een goed alternatief voor de sportschool. Of juist voor de ontspanning in eigen land deze zomer?

De zin en onzin van een fietsverzekering.

Fiets verzekeren

Op vakantie met uw (nieuwe) boot

Op het water voelt elke dag als vakantie. U bent even helemaal weg. De Nederlandse wateren alleen al bieden een scala aan tochten voor een vakantie. Een boot is dan ook met recht een bijzonder bezit.

Op vakantie met boot? Welke documenten zijn nodig?

Boot verzekeren

Op vakantie met uw caravan

Bent u de gelukkige bezitter van een caravan of gaat u deze binnenkort aanschaffen? Een caravan geeft vrijheid en flexibiliteit. In een handomdraai staat uw vakantieverblijf overal klaar. Caravans komen er in allerlei soorten en maten. Een luxe of basic uitvoering? U kunt alle kanten op met een caravan. Uw vakantiegeld besteden aan een bijzondere bezitting als een caravan is dan ook geen verloren investering. Bij Lancyr kunnen we u een goede caravanverzekering aanbieden.

Op vakantie met de caravan  & caravan onderhoud

Caravan verzekeren

Tuinoverkapping, blokhut of nieuw terras in de tuin

Wat zijn ze populair: overkappingen in de achtertuin met een luxe bank eronder, kabeltjes doortrekken en verlichting erin, misschien zelfs een tv en een terras-heater voor het najaar….  Een prima besteding van uw vakantiegeld natuurlijk, waar u nog jarenlang plezier van kunt hebben. Hetzelfde geldt voor een nieuw terras of andere manier om uw tuin grondig op te knappen.

Denk wel om:
uw buren bij het klussen
uw woonverzekeringen bij deze opwaardering van uw huis en de spullen die u daar hebt staan

Korting op uw verzekeringen met het A t/m Z Pakket

Wilt u meerdere verzekeringen bij Lancyr afsluiten? Dan krijgt u extra voordeel als ze binnen het pakket vallen!  In het A t/m Z Verzekeringspakket selecteert u per verzekering de beste verzekeraar voor uw situatie. U profiteert ook van aantrekkelijke kortingen op uw verzekeringspremies. Hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger de korting. Deze korting loopt op tot maar liefst 15%. Lees meer over alle voordelen van het A t/m Z Verzekeringspakket.

Vakantiegeld aan een grote aankoop besteden
Beoordeel deze pagina