Met uw vakantiegeld sparen of (hypotheek)schuld aflossen

sparenSoms zijn er van die jaren dat u uw vakantiegeld en/of belastinggeld niet kunt uitgeven aan leuke dingen, maar is het vakantiegeld broodnodig om uw achterstand op uw betaalrekening in te lopen. Of u kiest er liever voor uw maandlasten te verlagen door af te lossen of uw hypotheek. Misschien houdt u zo elke maand wat ‘vakantiegeld’ over. Of u wilt met uw vakantiegeld sparen op uw spaarrekening, omdat u een grotere droom najaagt. Om u te helpen sneller bij uw spaardoel te komen, hebben wij hieronder een selectie gemaakt van nuttige tips en artikelen.

Bent u financieel fit?

Als financieel adviseur helpen wij u graag besparen op uw maandelijkse kosten, zodat u uitkomt met uw maandbudget en volgend jaar uw vakantiegeld kunt uitgeven zoals u dat wilt, niet zoals u het nodig heeft. Kortom: wij helpen u graag financieel fitter te worden.

Financieel Fit Lees onze tips en checklist over Financiële Fitheid

Doelsparen

U spaart makkelijker en sneller als u weet waar u het voor doet. Als uw bestemming voor uw vakantiegeld sparen is, probeer het eens met doelsparen. Om u te helpen met doelsparen hebben wij de 5 stappen voor u op een rij gezet in ons artikel:

Een auto kopen 5 Tips om uw geld op uw wensen af te stemmen

Uw vakantiegeld sparen of hypotheek aflossen

Twijfelt u tussen uw vakantiegeld sparen op uw spaarrekening of uw hypotheek ermee aflossen? Met deze lage rente kan hypotheek aflossen best interessant zijn. Toch is het niet altijd verstandig. Lees in ons artikel in wanneer aflossen een goed idee is en wanneer u uw geld beter niet in uw hypotheek kunt steken.

Aflossen Sparen of hypotheek aflossen, wat is verstandig?

Heeft u  nog meer vragen? U kunt altijd contact met ons opnemen.

Met uw vakantiegeld sparen of (hypotheek)schuld aflossen
Beoordeel deze pagina