Waar dient een rechtsbijstandverzekering verkeer voor?

Voorkom juridische verkeersellende met een dekking rechtsbijstandverzekering verkeer

Stel u wilt uw nieuwe auto een parkeergarage uitrijden. De slagboom gaat omhoog en u rijdt verder. Maar dan slaat de slagboom een enorme deuk in uw dak. Onmogelijk, houdt de directie van de parkeergarage vol.

Of uw dochter wordt onderweg naar school in volle vaart aangereden door iemand op een scooter. De verzekeringsmaatschappij van de scooterberijder staat op het standpunt dat uw dochter zonder op te letten overgestoken is en weigert de schade te vergoeden.

Stuk voor stuk vervelende en frustrerende situaties, waarbij u vaak niet weet bij wie u terecht kunt om uw recht te halen. Met een dekking rechtsbijstandverzekering verkeer heeft u juridische ondersteuning in allerlei verkeerssituaties!

Dekking Rechtsbijstandverzekering Verkeer? Wat krijgt u?

Met een rechtsbijstandverzekering voor verkeer hebben u en uw gezin altijd de beschikking over deskundige juristen in allerlei verkeerssituaties. U heeft recht op rechtshulp als voetganger, fietser, of rijdend in een voertuig. Ook heeft u recht op rechtshulp bij geschillen rondom de aankoop en het onderhoud van uw auto en zelfs rondom vakantieboekingen en reizen.

Wij werken samen met gespecialiseerde juristen. Met onze rechtsbijstandverzekering voor verkeersdeelnemers kunt u rekenen op juridische belangenbehartiging door specialisten. Zij zullen – in overleg met u – de nodige actie ondernemen richting de tegenpartij. De dekking geldt in geheel Europa en in de landen rondom de Middellandse Zee.

Voorkom dubbele dekking

Het kan voorkomen dat u dubbel verzekerd bent als u al een module rechtsbijstand verkeer heeft afgesloten bij uw autoverzekering. Lees daarom ook:
Wanneer heb ik een rechtsbijstandverzekering verkeer nodig en wanneer niet?

Rechtsbijstandverzekering verkeer afsluiten

dekking rechtsbijstandverzekering verkeer       Sluit nu een rechtsbijstandverzekering verkeer af

 

Waar dient een rechtsbijstandverzekering verkeer voor?
Beoordeel deze pagina

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Lancyr Verzekeringexperts

Lancyr Verzekeringexperts

088 - 020 4525

Lancyr is een landelijk netwerk van meer dan 100 financieel specialisten. Neem contact op met een de financieel adviseurs bij u in de buurt voor persoonlijk advies over verzekeringen, hypotheken en andere financiele vragen.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer .