Werknemersschadeverzekering

Werknemersschadeverzekering, wat is dat?

Een werknemersschadeverzekering biedt vaak dekking voor schadegebeurtenissen waar de aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) geen dekking biedt. De verzekering is ontstaan na een reeks uitspraken van de rechter. Omdat de rechter heeft bepaald dat op er op u als werkgever een zekere mate van verantwoordelijkheid ligt voor omstandigheden waar u geen invloed op heeft maar die wel werkgerelateerd zijn.

“U heeft als werkgever een zorgplicht om er alles aan te doen om uw werknemers zo goed mogelijk te verzekeren. Ook wanneer dit niet direct met de werkzaamheden te maken heeft.”

Waarom een werknemersschadeverzekering?

Lancyr Rechtsbijstandverzekering binnen 5 minuten Dekking voor indirecte risico’s (bijvoorbeeld woon/werkverkeer)

Lancyr Rechtsbijstandverzekering binnen 5 minuten Geen vragen over aansprakelijkheid

Lancyr Rechtsbijstandverzekering binnen 5 minuten Vangnet voor schades die niet onder de dekking van uw AVB vallen

 

Goed werkgeverschap

Als werkgever moet u zorgen voor een veilige werkomgeving voor al uw werknemers. Dit geldt niet alleen voor de plekken en de materialen waar uw werknemers werken of gebruiken maar ook tijdens een uitje van het werk. Of het dagelijkse woon- werkverkeer.

Werknemersschadeverzekering afsluiten?

Vul het contactformulier in aan de rechterzijde, vraag een kosteloos advies aan voor een werknemersverzekering en wij informeren u over de verschillende mogelijkheden voor uw bedrijf.

Werknemersschadeverzekering
Aantal stemmen: 6 Gemiddelde score: 4.7

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Lancyr Verzekeringexperts

Lancyr Verzekeringexperts

088 - 020 4525

Lancyr is een landelijk netwerk van meer dan 100 financieel specialisten. Neem contact op met een de financieel adviseurs bij u in de buurt voor persoonlijk advies over verzekeringen, hypotheken en andere financiele vragen.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer .