Aansprakelijkheidsverzekering ZZP

Een aansprakelijkheidsverzekering ZZP is de basis verzekering die elke ondernemer minimaal moet afsluiten. Waarom? Een aansprakelijkheidsverzekering ZZP beschermt u als ondernemer financieel tegen onverwachte schade bij uw klant. Daarnaast geeft u uw onderneming een professionele uitstraling wanneer u richting uw opdrachtgever kunt aantonen dat u uw aansprakelijkheid voor schade aan derden veroorzaakt tijdens het uitoefenen van uw beroep, hebt verzekerd.

Kosten aansprakelijkheidsverzekering ZZP

De maandelijkse kosten zijn over het algemeen goedkoper dan de financiële gevolgen van bijvoorbeeld waterschade door het verkeerd installeren van een CV-ketel. Zo kunt u via Lancyr een aansprakelijkheidsverzekering ZZP afsluiten vanaf  € 8,32 per maand (exclusief 21% assurantiebelasting). Deze kosten wegen niet op tegen de financiele gevolgen van letselschade veroorzaakt aan derden.

Aansprakelijkheidsverzekering ZZP vergelijken

Aansprakelijkheidsverzekering ZZP

Via Lancyr kunt u als ondernemer kosten besparen door de goedkoopste en beste zzp verzekeringen te sluiten.

Als ondernemer wilt u zich richten op uw vakgebied. Wij bij Lancyr hebben daarom het vergelijken van voorwaarden voor u gedaan. Zo heeft u in een oogopslag een overzicht. Via onze website aansprakelijkheidsverzekeringzzp.nl kunt u binnen 5 minuten een aansprakelijkheidsverzekering afsluiten.

Beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP

Let u wel op dat een aansprakelijkheidsverzekering ZZP geen dekking biedt voor zuivere vermogensschade. Stel dat u een advies heeft gegeven aan uw opdrachtgever. Dit advies pakt helaas niet goed uit en hij lijdt hierdoor schade. Dit is wat men zuivere vermogensschade noemt. Dit kunnen enorme bedragen zijn die u niet zelf wilt of kunt dragen.

Een beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP (BAV ZZP) is met name belangrijk voor u als u het risico loopt om aansprakelijk te worden gesteld voor beroepsfouten en de daaruit voortvloeiende vermogensschade.  Een BAV ZZP beschermt u, afhankelijk van de voorwaarden, tegen de financiële gevolgen van eventuele beroepsfouten.

 

Via onze website aansprakelijkheidsverzekeringzzp.nl kunt u ook snel en gemakkelijk online een beroepsaansprakelijkheidsverzekering ZZP afsluiten.

Lancyr ZZP verzekeringen

Naast de Lancyr aansprakelijkheidsverzekering ZZP bieden wij meer belangrijke verzekeringen aan voor ZZP’ers.

Aansprakelijkheidsverzekering ZZP
Aantal stemmen: 61 Gemiddelde score: 4