Autoverzekering zakelijk

Zakelijke Autoverzekering – binnen 5 minuten geregeld!

U koopt een nieuwe auto op naam van uw bedrijf en wilt uw bedrijfsauto verzekeren, exclusief BTW. Bij Lancyr heeft u binnen 5 minuten uw zakelijke autoverzekering geregeld. Zo krijgt u een goedkope autoverzekering met uitstekende voorwaarden.

Uitstekende voorwaarden zakelijke autoverzekering

Bij Lancyr krijgt u een naast een goedkope zakelijke autoverzekering ook nog eens uitstekende verzekeringsvoorwaarden. Goede voorwaarden zodat u onbezorgd aan het werk kunt met uw nieuwe auto. U heeft bijvoorbeeld geen eigen risico bij een schade, en u kunt een gelijkwaardige auto terug kopen mocht uw auto total loss zijn. Dat zijn voorwaarden waar we trots op zijn. Bovendien zijn we dagelijks bezig onze producten te verbeteren. Bent u toch niet tevreden? Dan houden wij u niet vast. De verzekering is dagelijks opzegbaar.

Aanvullende verzekeringen voor uw zakelijke auto

Als u regelmatig iemand meeneemt in uw zakelijke auto (zakelijk of privé), dan is het belangrijk dat u naast uw WA, WA Beperkt Casco of WA Volledig Casco dekking ook een inzittendenverzekering afsluit. Denk ook aan een rechtsbijstandverzekering voor verkeersdeelnemers en als u wilt een no-claim beschermer.

Waarom uw zakelijke auto exclusief BTW verzekeren?

U kunt als ondernemer de BTW aftrekken, daarom mag u uw auto ook exclusief BTW verzekeren. Dit is gunstig voor u omdat het betekent dat u een lagere premie betaalt. Wel is het zo dat u logischerwijs bij een schade ook exclusief BTW krijgt uitbetaald.

Wanneer geen Lancyr zakelijke autoverzekering?

Gebruikt u uw zakelijke auto voor taxivervoer, als lesauto of als rouwauto? Heeft u een koerierdienst, uitzendbureau, auto verhuur- of garagebedrijf, of bent u werkzaam in de bouwsector? Dan kunnen wij u met de Lancyr zakelijke autoverzekering niet helpen. Neem contact met ons op, dan helpen wij u graag met een andere passende oplossing.

Autoverzekering zakelijk : 6 belangrijkste voorwaarden

autoverzekering zakelijk voorwaarden    Geen eigen risico (standaard)

autoverzekering zakelijk voorwaarden    Dagelijks opzegbaar

autoverzekering zakelijk voorwaarden    Nieuwwaarde regeling

autoverzekering zakelijk voorwaarden    Gelijkwaardige autoregeling

autoverzekering zakelijk voorwaarden    8,8 gemiddeld cijfer voor schadebehandeling

autoverzekering zakelijk voorwaarden    Gratis vervangend vervoer bij reparatie

Autoverzekering zakelijk afsluiten

Wilt u een zakelijke autoverzekering afsluiten? U kunt direct online uw premie berekenen en uw autoverzekering zakelijk afsluiten. Dat is binnen 5 minuten geregeld en u heeft gelijk dekking.

 Lancyr ZZP verzekeringen

Naast de Lancyr zakelijke autoverzekering bieden wij meer belangrijke verzekeringen aan voor ZZP’ers.

Autoverzekering zakelijk
Aantal stemmen: 102 Gemiddelde score: 2.7

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Lancyr Verzekeringexperts

Lancyr Verzekeringexperts

088 - 020 4525

Lancyr is een landelijk netwerk van meer dan 100 financieel specialisten. Neem contact op met een de financieel adviseurs bij u in de buurt voor persoonlijk advies over verzekeringen, hypotheken en andere financiele vragen.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer .