Execution Only

Geen advies (Execution Only)

Mocht u via onze website een verzekering afsluiten dan is er geen sprake van advies. Wanneer u advies wenst, kunt u contact met ons opnemen. Bij het online afsluiten is, aangezien het geen advies betreft, sprake van Execution Only. Twijfelt u over dekking, voorwaarden of andere zaken, aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor enige schade die u ondervindt door de door u gemaakte keuzes bij het afsluiten van een verzekering.

Hoe werkt het afsluiten van een verzekering:

  • U maakt op onze website een berekening van een door u gekozen verzekering;
  • U kiest het product dat u wenst af te sluiten;
  • U vult alle vragen in en de maatschappij gaat dan uw aanvraag beoordelen;
  • Mocht de aanvraag worden geaccepteerd dan krijgt u daar per e-mail bericht van;
  • Wanneer de aanvraag akkoord is ontvangt u per e-mail een bevestiging en per post een polis. Deze zal de maatschappij binnen 5 werkdagen naar u verzenden;
  • Binnen 14 dagen na ontvangst van de polis heeft u de mogelijkheid om zonder opgaaf van reden de verzekering per de ingangsdatum nietig te verklaren.
Execution Only
Aantal stemmen: 2 Gemiddelde score: 5

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Lancyr Verzekeringexperts

Lancyr Verzekeringexperts

088 - 020 4525

Lancyr is een landelijk netwerk van meer dan 100 financieel specialisten. Neem contact op met een de financieel adviseurs bij u in de buurt voor persoonlijk advies over verzekeringen, hypotheken en andere financiele vragen.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer .