Wanneer wordt mijn verzekeringspremie geïncasseerd?

De eerste incasso door Het Nederlands Volmachtbedrijf is binnen 3 dagen vanaf het moment dat uw verzekeringsaanvraag is goedgekeurd. Daarna incasseert Het Nederlands Volmachtbedrijf uw verzekeringspremie altijd op de 27e of 28e van elke maand. U betaalt steeds voor de maand die komen gaat.

BELANGRIJK: eerste incasso wijkt af van reguliere premie

De eerste incasso van uw verzekeringspremie is altijd hoger dan die van andere maanden. Hierbij tellen namelijk de verzekerde dagen van deze maand én de volledige komende maand. En de eenmalige administratiekosten worden afgerekend.

1e incassobedrag = premie over de verzekerde dagen van deze maand + 1 volle maand premie voor de komende maand + (eventueel) eenmalige administratiekosten

Het kan het dus zijn dat uw 1e incasso bijna 2 volle maandpremies bedraagt. Houd hier rekening mee.

Betaal uw verzekeringspremie op tijd

Bij uw verzekering hoort automatisch incasso. Zorg er alstublieft voor dat uw rekening niet geblokkeerd is en er voldoende saldo opstaat om de eerste incasso van uw verzekeringspremie te doen. Als wij niet kunnen incasseren, dan bent u namelijk ook niet verzekerd en riskeert u een boete van het RDW (als het een autoverzekering betreft).

Wanneer wordt mijn verzekeringspremie geïncasseerd?
Beoordeel deze pagina

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Lancyr Verzekeringexperts

Lancyr Verzekeringexperts

088 - 020 4525

Lancyr is een landelijk netwerk van meer dan 100 financieel specialisten. Neem contact op met een de financieel adviseurs bij u in de buurt voor persoonlijk advies over verzekeringen, hypotheken en andere financiele vragen.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer .


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *