Pleziervaartuig verzekering

Waarom moet ik mijn boot verzekeren?

Heb je een eigen boot? Verzeker deze dan met een Pleziervaartverzekering. Een boot geeft je een heerlijk, vrij gevoel. Weg uit de dagelijkse drukte, lekker de plassen of de zee op. Je wilt dan wel perfect verzekerd zijn. Bij Lancyr ben je daarvoor aan het juiste adres. Mocht er onverhoopt iets gebeuren, dan zit je goed met een Pleziervaartuigverzekering.

Wat is gedekt Pleziervaartuigverzekering?

Wat voor boot je ook hebt, verzekeren doe je bij Lancyr. Met onze Pleziervaartuigverzekering kun je je zeil- of motorboot verzekeren tegen vrijwel alle risico’s. Je kunt kiezen uit verschillende dekkingen, zodat je altijd een verzekering op maat hebt. Het vaargebied is standaard Europa; voor alleen Nederland geldt een korting van 10% op de premie van je Pleziervaartuigverzekering.

Dekkingsmogelijkheden:

  • Aansprakelijkheidsverzekering: hiermee verzeker je je tegen schade die je met je pleziervaartuig aanbrengt aan derden.
  • Brandverzekering
  • Uitgebreide verzekering: geeft vergoedingen op schade aan de inboedel en de boot. Ook deelname aan wedstrijden, vervangend vakantieverblijf, vaartuigenhulp en zekerheidstelling zijn gedekt.

Wat zijn de kosten van een Pleziervaartuigverzekering?

Omdat geen boot hetzelfde is, is een premieberekening voor een pleziervaartuig maatwerk. Neem voor meer informatie over onze scherpe premies van de Pleziervaartuigverzekering contact op met je Lancyr-verzekeringsspecialist.

Hoe kan ik deze Pleziervaartuigverzekering afsluiten?

Heb je interesse in een Pleziervaartuigenverzekering van Lancyr? Neem dan even contact op met onze verzekeringsspecialisten.

Pleziervaartuig verzekering
Beoordeel deze pagina