Rechtsbijstand Belasting en Vermogen

Rechtsbijstandverzekering Belasting & Vermogen

Stel dat de belastingdienst niet akkoord gaat met uw bezwaarschrift tegen een belastingaanslag (bijvoorbeeld over inkomensbelasting of erfrechtbelasting). Of de overheid gaat niet akkoord met uw bezwaarschrift tegen een WOZ-aanslag. Of de gespecialiseerde vermogensbeheerder, waar (een deel van) uw vermogen is ondergebracht, gaat onzorgvuldig om met uw geld en levert een wanprestatie. U kunt dan met een gerust hart een beroep doen op de dekking Belastingen & Vermogensbeheer.

U bent verzekerd* van rechtshulp bij de onderstaande juridische geschillen:

  1. Geschillen over belastingaanslagen
    met de Nederlandse belastingdienst of andere instantie die belasting heft.
  2. Geschillen over vermogensbeheer met een instelling of persoon die een vergunning heeft van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Hieronder wordt onder verstaan: kopen, verkopen, beheren van aandelen, opties, obligaties, spaardeposito’s, certificaten of pandbrieven.

Voor een volledig overzicht van de dekking, raadpleeg de algemene voorwaarden van deze verzekering. Voor een beknopt overzicht, bekijk de verzekeringskaart.

*Zie voor de exacte omschrijving en de uitzonderingen de polisvoorwaarden

Rechtsbijstand Belasting en Vermogen
Aantal stemmen: 48 Gemiddelde score: 4.1

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Lancyr Verzekeringexperts

Lancyr Verzekeringexperts

088 - 020 4525

Lancyr is een landelijk netwerk van meer dan 100 financieel specialisten. Neem contact op met een de financieel adviseurs bij u in de buurt voor persoonlijk advies over verzekeringen, hypotheken en andere financiele vragen.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer .