Lancyr Rechtsbijstandverzekering weer Beste Koop Consumentenbond & 5 sterren van Moneyview

Lancyr Rechtsbijstandverzekering Beste Koop Consumentenbond

Met trots kunnen wij meedelen dat voor het derde jaar op rij de Lancyr rechtsbijstandverzekering door de Consumentenbond als beste wordt getest. Dit jaar ontvingen wij het predicaat ‘Beste koop’ van de Consumentenbond. Bekijk hier de volledige testuitslag bij de Consumentenbond.

óók als enige 5 sterren op Prijs en Voorwaarden van Moneyview

MoneyView vergelijkt elk jaar verzekeringen op prijs en kwaliteit, en komt elk jaar met een waardering van elk product. Deze is ook te vinden in hun vergelijker die op veel bekende websites gebruikt wordt.

Lancyr rechtsbijstandverzekering krijgt van hen – opnieuw- als enige rechtsbijstandverzekering de volle 5 sterren. Oftewel de maximale score op prijs én op voorwaarden van de verzekering.

Lancyr Rechtshulp on demand – beste uit vergelijking

In het artikel wordt naast de rechtsbijstandverzekering aandacht besteed aan het item ‘losse rechtshulp’. Dit heeft betrekking op rechtshulp indien er al sprake is van een bestaand conflict of een voorzienbaar conflict. Deze juridische hulp is op basis van een fixed-fee (vaste prijs). De dienstverlening van Lancyr Rechtshulp On Demand komt ook als beste uit de vergelijking naar voren.

Beste rechtsbijstandverzekering op prijs en voorwaarden

Onze Rechtsbijstandverzekering scoort zo goed dankzij de combinatie van de volgende factoren:

  • Scherpste premie per losse module en per willekeurige combinatie van modules;
  • Iedere module heeft de meest uitgebreide dekking;
  • Vrije keuze uit alle losse modules;
  • Geen eigen risico;
  • Geen minimaal schadebedrag (franchise);
  • Geen wachttijden (zie 2 uitzonderingen op website);
  • Maximum verzekerd bedrag € 30.000;
  • Vrije advocaatkeuze óók max. € 30.000.

Lancyr Rechtsbijstandverzekering

Op de Lancyr Rechtsbijstandverzekering pagina kunt u meer informatie vinden over de verschillende modules en de uitgebreide polisvoorwaarden. U kunt op die pagina ook direct uw premie berekenen en online afsluiten*. Bij diverse verzekeraars bent u verplicht om meerdere modules tegelijk af te sluiten, dit is bij Lancyr niet nodig. Mede door deze keuzevrijheid is de Lancyr Rechtsbijstandverzekering de beste rechtsbijstandverzekering. U kunt kiezen uit de volgende modules:

  • Verkeer
  • Wonen
  • Consument
  • Werk & Inkomen
  • Belasting & Vermogen
  • Mediation bij echtscheiding

* Heeft u al andere verzekeringen bij Lancyr? Dan kunt u wel uw premie berekenen, maar neem dan even contact op om deze verzekering bij te sluiten in uw bestaande pakket. U profiteert van extra staffelkorting in het pakket en betaalt slechts een keer service fee.

Gratis Lancyr Jurische Helpdesk

Heeft u een juridische vraag? Ook dan kunt u bij Lancyr terecht. Wij hebben namelijk voor al onze rechtsbijstandklanten een gratis juridische helpdesk waar u onbeperkt telefonisch juridisch advies kunt inwinnen.

De Lancyr Juridische Helpdesk wordt bemand door onafhankelijke, deskundige juristen die u kunnen helpen bij het bepalen van uw juridische positie, bij het beoordelen van de haalbaarheid van uw kwestie en bij het geven van advies over een eventuele vervolgactie.

Lancyr Rechtsbijstandverzekering weer Beste Koop Consumentenbond & 5 sterren van Moneyview
Beoordeel deze pagina

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Lancyr Verzekeringexperts

Lancyr Verzekeringexperts

088 - 020 4525

Lancyr is een landelijk netwerk van meer dan 100 financieel specialisten. Neem contact op met een de financieel adviseurs bij u in de buurt voor persoonlijk advies over verzekeringen, hypotheken en andere financiele vragen.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer .