Waarom is mijn eerste incasso hoger?

De eerste incasso door Het Nederlands Volmachtbedrijf is 5 tot 10 dagen na de ingangsdatum van uw verzekering. Daarna incasseert Het Nederlands Volmachtbedrijf uw premie altijd tussen de 24e of 28e van elke maand. U betaalt steeds voor de maand die komen gaat.  Lees ook bij Veelgestelde Vragen: Wie is Het Nederlands Volmachtbedrijf?

BELANGRIJK: eerste incasso wijkt af van reguliere premie

Uw eerste incasso is altijd hoger dan die van andere maanden. Hierbij tellen namelijk de verzekerde dagen van deze maand én de volledige komende maand. En de eenmalige administratiekosten worden afgerekend.

1e incassobedrag = premie over de verzekerde dagen van deze maand + 1 volle maand premie voor de komende maand + (eventueel) eenmalige administratiekosten

Het kan het dus zijn dat uw 1e incasso bijna 2 volle maandpremies bedraagt. Houd hier rekening mee.

Voorkom een incassoblokkade

Bij uw verzekering hoort automatisch incasso. Zorg er alstublieft voor dat uw rekening niet geblokkeerd is en er voldoende saldo opstaat om de eerste incasso te doen. Als wij niet kunnen incasseren, dan bent u namelijk ook niet verzekerd en bij een autoverzekering riskeert u een boete van het RDW.

 

Is dit niet het antwoord op uw vraag?
Kijk bij veelgestelde vragen, of bel even met onze experts via 088 – 020 4525
(ma-vrij, 9 tot 17 uur).

Waarom is mijn eerste incasso hoger?
Beoordeel deze pagina

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder!

Lancyr Verzekeringexperts

Lancyr Verzekeringexperts

088 - 020 4525

Lancyr is een landelijk netwerk van meer dan 100 financieel specialisten. Neem contact op met een de financieel adviseurs bij u in de buurt voor persoonlijk advies over verzekeringen, hypotheken en andere financiele vragen.

Maak een (bel) afspraak

Stuur ons een e-mail

Telefonisch contact

U kunt ons bereiken op nummer .


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *